Vacature Allround Monteur TD

Allround Monteur TD in Botlek Rotterdam

Voor een vooraanstaande klant in de bruisende omgeving van de Botlek zijn we op zoek naar een gepassioneerde monteur met een solide technisch profiel. Als onmisbaar lid van de Technische Dienst op de locaties Rotterdam en/of Zwijndrecht/Moerdijk, omarm je de uitdaging om jouw expertise in te zetten tijdens dagdiensten gedurende een vijfdaagse werkweek. Je staat ook klaar voor technische ondersteuning op de eerder genoemde sites.

In de rol van Allround medewerker Technische Dienst ben je de "technisch eigenaar", wat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het vlekkeloos functioneren van de installaties op de plant. Jouw takenpakket omvat onder andere:

  • Zelfstandig uitvoeren van preventief onderhoud;
  • Uitvoeren van technische inspecties en controlerondes voor diverse apparatuur zoals leidingwerk, tanks, compressoren en pompen;
  • Daarnaast zoeken we naar iemand die storingen kan lokaliseren en indien nodig wijzigingen kan aanbrengen in het PLC-besturingssysteem, waarbij een hoge standaard voor veiligheid en efficiëntie wordt gehandhaafd.


Functie:Allround Monteur TD, Monteur Technische Dienst
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via timo.brouwer@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Allround Monteur TD VNOM | We get the job done 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures