Vacature Backoffice Medewerker

Backoffice Medewerker in Maassluis

Vacature | Backoffice medewerker Quality Pack

Bij Quality Pack werken we als team hecht samen aan unieke verpakkingen voor groenten en fruit. We begrijpen dat de juiste verpakking niet alleen een product beschermt en versproducten langer vers houdt, maar ook een verhaal vertelt. Door alle disciplines in ons team samen te brengen, komen we tot de beste oplossingen en unieke innovaties. Dat is de kracht van teamwork!

Wil jij een essentiële rol spelen in dit proces en bijdragen aan onze missie om vers ook écht vers te houden? Wij zoeken een proactieve collega om binnen ons groeiende team de backoffice te versterken.

Wat ga je doen?

Samen met collega's ben je verantwoordelijk voor een - tot in de puntjes - gestroomlijnde backoffice. Hierbij pak jij diverse administratieve werkzaamheden op, zoals het verwerken van terugkerende orders en het opstellen van verkoopfacturen. Je biedt administratieve ondersteuning voor de verschillende afdelingen, waaronder: sales, logistiek en finance. Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden is contact met onze partners geen probleem. Je ontzorgt, denkt mee en vangt signalen op vanuit de markt die je vervolgens inbrengt in teammeetings zodat we samen continu blijven verbeteren! Geen dag is hetzelfde en dat is nu juist wat de functie zo leuk en uitdagend maakt!

Herken jij jezelf hierin?

  • Je werkt nauwkeurig en weet goed overzicht te houden, waardoor je alles tot in de puntjes regelt;
  • Je werkt graag samen en daagt jezelf uit om te blijven ontwikkelen;
  • Je beschikt over een afgeronde Mbo opleiding (administratie);
  • Je hebt inmiddels 3 jaar (of meer) ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Voor administratie draai jij je hand niet om. Je werkt daarbij accuraat en kan goed uit de voeten met dataverwerking en administratieve systemen;
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Je komt werken in een gedreven team, dat continu opzoek is naar verbetering. Samen gaan we voor kwaliteit, zijn we bereid om nét een stap extra te zetten en staat het creëren van win-win situaties voor onze partners voorop. Naast onze ambitie, staat ook samenwerken en plezier centraal. We hechten veel waarde aan de familiaire cultuur binnen ons bedrijf. Wij bieden jou een uitdagende baan in ons enthousiaste team, binnen een groeiende organisatie met aandacht voor professionele ontwikkeling. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Leuk! Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV via onderstaande button. Meer informatie? Neem telefonisch contact op met , via: .Functie:backoffice medewerker
Startdatum:9-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Quality Pack via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Backoffice Medewerker Quality Pack 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures