Vacature CDA-Lid

CDA-Lid in Maassluis

De CDA-Statenfractie en het provinciale bestuur zijn op zoek naar iemand die hen tot begin maart in hun werkzaamheden kan ondersteunen ter vervanging van zwangerschapsverlof. Aantal uren in overleg.

Werkzaamheden

Als medewerker van zowel de fractie als het bestuur ben je de spin in het web van het CDA provincie Utrecht. Je ondersteunt fractie/bestuur bij de uitvoering van haar taken, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Bijvoorbeeld bij het opstellen van schriftelijke vragen, moties en persberichten. Je zorgt voor de communicatie tussen fractie/bestuur en de gemeentelijke afdelingen in de provincie Utrecht, en het partijbureau. Je draagt zorg voor de organisatie en de verslaglegging van diverse vergaderingen en bijeenkomsten. Daarnaast zorg je voor de informatiestroom naar de leden van de provinciale afdeling via o.a. nieuwsbrieven, website en sociale media.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die graag dingen regelt en organiseert. Je bent flexibel in je tijd en ook 's avonds beschikbaar. Op woensdag vinden de Staten- en fractievergaderingen plaats, op dinsdagavond de bestuursvergaderingen. Je kan goed uit de voeten met Microsoft Office, Dropbox en sociale media. Je bent geïnteresseerd in de provinciale politiek. En uiteraard sta je achter het CDA-gedachtegoed.

Ben je al CDA-lid? Dan hoef je je niet meer aan te melden.
Het kan een paar seconden duren voordat het formulier verzonden is.

Verzenden

Dit veld niet invullen!Functie:cda-lid
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CDA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. CDA-Lid CDA 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures