Vacature Conciërge

Conciërge in Vlaardingen

CONCIËRGE IKC ICHTHUS (24 uur per week)

Direct sollicteren

Per: Per direct of zo snel als mogelijk

Op IKC Ichthus ben je als conciërge een zichtbare collega. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten. Gastvrij zijn en om kunnen gaan met mensen vinden wij daarom ook heel belangrijk!
Je valt direct onder aansturing van de teamleider maar je hebt contact met alle collega's van het onderwijs. Je bent onmisbaar voor een heleboel mensen.
Daarnaast kennen alle kinderen jou! Doordat je 'los' rond loopt ben je ook voor kinderen een aanspreekpunt.
De kerntaken bestaan uit het ontvangen van gasten, beheer van de voorraad en bestellingen, klein onderhoud binnen het gebouw, opgeruimd houden van het gebouw, telefoonbeantwoording en facilitaire aangelegenheden zoals het klaarzetten van een lunch, overleg of ouderbijeenkomst.
Daarnaast komen er wisselende kleine werkzaamheden voorbij. We zoeken dan ook iemand die flexibel is en prioriteiten kan stellen binnen het werk dat voorbij komt. Ook moet je handig zijn met je handen en zelf zien wat er moet gebeuren.

Wat verwachten wij van jou?

Wat bieden wij?

Je komt te werken binnen het team van onderwijs in een IKC voor opvang en onderwijs. Het team van onderwijs bestaat uit zo'n 45 mensen. De opvang heeft een eigen conciërge (ondersteunend medewerker).
De uren zijn volledig in overleg in te delen over de week heen. Je hebt binnen de onderwijs CAO recht op 11 weken vakantie. Ook deze zijn in overleg in te plannen. Je kunt dezelfde weken vrij hebben als het lesgevend personeel, maar er zijn ook weken in te plannen buiten vakantieperiodes. Daarmee heb je veel vrijheid in je uren en vakanties.
We vinden het belangrijk dat je als conciërge, net als het lesgevend personeel, op de hoogte bent van wat er speelt binnen het IKC. Daarom sluit je aan bij studiemomenten die waardevol zijn. Als conciërge kan je binnen UN1EK doorgroeien naar gebouwbeheerder.
Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd in schaal 3 conform CAO PO.Functie:conciërge
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IKC Ichthus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Conciërge IKC Ichthus 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures