Vacature Corporate Recruiter

Corporate Recruiter in Botlek Rotterdam

Select Page

Hallo,

Corporate Recruiter

Jouw werkzaamheden

Als Corporate Recruiter bij AVR speel je een cruciale rol in het behalen van onze groeidoelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren, aantrekken en selecteren van talent, passend bij onze organisatie. Onze recruitmentafdeling is volop in ontwikkeling, wat betekent dat projectmatig werken een essentieel onderdeel van je rol is en je een sleutelrol hebt in het vormgeven en bouwen van deze afdeling.

In samenwerking met collega's ontwikkel je wervingsstrategieën. Je schrijft en plaatst aantrekkelijke vacatureteksten op diverse platforms. Actief zoek je naar talent via online kanalen, sociale media en netwerkevenementen.

Hiernaast beheer je het gehele selectieproces: van het beoordelen van sollicitaties en voeren van screeninggesprekken tot het plannen en uitvoeren van sollicitatiegesprekken. In nauwe samenwerking met je stakeholders en HR selecteer je de beste kandidaten die aansluiten bij de cultuur en groeidoelstellingen van AVR.

Tegelijkertijd waarborg je een positieve candidate experience gedurende het gehele wervingsproces. Vanaf het eerste contact tot aan de onboarding. Je rol is van essentieel belang om een positieve indruk van AVR achter te laten bij potentiële nieuwe teamleden en om ons te helpen groeien als organisatie.

Hoe ziet je dag eruit?

Een dag in het leven van een Corporate Recruiter bij AVR is een dynamische mix van het jagen op talent en het vormgeven van de toekomst van ons bedrijf. Je dag begint met een duik in de inbox, elk cv is een mogelijkheid om een stukje in onze organisatiepuzzel te vinden.

Tijdens het overleg met je stakeholders bepaal je de wervingsstrategie om de juiste talenten voor de juiste posities aan te trekken. Hierin neem je de passende wervingskanalen mee en schrijf je aantrekkelijke vacatureteksten. Je zoekt tenslotte naar de beste match.

Na de lunch is het tijd voor actie. Er staan intakes op de agenda. Het draait bij ons om meer dan alleen een cv. Het gaat om het vangen van de vibe, de passie en het potentieel dat iemand met zich meebrengt.

En terwijl je al deze taken aftikt, krijg je regelmatig berichtjes binnen van kandidaten. Je reageert altijd met een glimlach en staat paraat om de kandidaten enthousiast te maken over de mogelijkheden binnen AVR.

De dag eindigt niet zonder een persoonlijke noot. We nemen contact op met de kandidaten die we vandaag hebben ontmoet. We laten hen weten dat ze ons hebben geïnspireerd en bedanken hen voor hun interesse in het bouwen van de toekomst van AVR.

Het is een baan vol actie, waar geen dag hetzelfde is.

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Krachtig stakeholdermanagement: Samenwerken met diverse teams voor effectieve werving en afdelingsopbouw.
 • Slimme Arbeidsmarktcommunicatie: Strategieën ontwikkelen om ons als aantrekkelijke werkgever te profileren.
 • Hands-on bij Evenementen: Actief aanwezig op banenmarkten, klaar om talent te ontdekken en te verbinden met onze groeimogelijkheden.

Wat wij zoeken:

 • Uitstekende Communicatievaardigheden: Duidelijk en betrokken communiceren, in staat om relaties op te bouwen.
 • Resultaatgericht & Georganiseerd: Gericht op resultaten en gestructureerd werken voor een effectief en efficiënt wervingsproces.
 • Initiatiefrijk & Proactief: Altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren en te groeien. Je komt namelijk niet in een gespreid bedje terecht.

Ben jij de Corporate Recruiter die we zoeken? Solliciteer dan nu en help mee aan de van AVR! Stuur je motivatiebrief en CV naar en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Wat biedt AVR jou?

Bij ons krijg je meer dan alleen een baan; je krijgt een kans om te groeien en bij te dragen aan de wereld van morgen.

 • Fulltime functie
 • Mogelijkheid tot hybride werken voor flexibiliteit
 • Doorgroeimogelijkheden om jouw carrière naar grotere hoogte te tillen
 • Max. bruto salaris van € 4.926,- bij 40-urige werkweek, afhankelijk van ervaring
 • 8,33% AVR-toelage
 • PAB-bijdrage van 1,944%
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 p/km max. 30 enkele reis
 • Eindejaarsuitkering van 3,5% voor een geweldige kerst
 • 13 ADV-dagen voor meer vrije tijd
 • Min. 24 vakantie dagen om te ontspannen
 • Collectieve zorgverzekering voor extra zekerheid
 • Uitstekende pensioenregeling - wij dragen 70% bij via ABP


Functie:corporate recruiter
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4926 – 4926
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AVR-Afvalverwerking via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Corporate Recruiter AVR-Afvalverwerking 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures