Vacature Dieselmonteur Industrieel Materieel

Dieselmonteur Industrieel Materieel in Botlek Rotterdam

DIESELMONTEUR INDUSTRIEEL MATERIEEL

EQIN is de meest veelzijdige allround speler op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel materieel. We helpen klanten bij al hun uitdagingen op het gebied van materieel en toebehoren. EQIN biedt totaaloplossingen voor dagelijks onderhoud, projecten en turnarounds, en creëert enthousiaste klanten door enthousiaste medewerkers.

Wat ga je doen als dieselmonteur?

Als Dieselmonteur bij EQIN ben je, samen met het team, verantwoordelijk voor het onderhouden van onze dieselaangedreven verhuurvloot zoals aggregaten, compressoren en lichtmasten. Dit onderhoud bestaat uit het controleren van de apparatuur, het opsporen en verhelpen van storingen, het vervangen van filters en andere onderdelen en het uitvoeren van keuringen. Soms zal je mee gaan naar een project om te helpen met het aansluiten van apparatuur of het uitvoeren van onderhoud op locatie.

Verantwoordelijkheden:

 • het op een zorgvuldige en veilige manier uitvoeren van reparaties en onderhoud aan materieel
 • het juist en tijdig en veilig uitvoeren van de werkzaamheden op locatie
 • het juist en tijdig invullen van werkorders m.b.t. verbruikte materialen en gewerkte tijd
 • het tijdig en juist rapporteren van technische problemen
 • het vastleggen en beoordelen van de gemeten waarden
 • het plakken van de juiste stickers conform de procedure Inspectie en Keuring
 • de orde en netheid op en rond de werkplek

Waar zijn wij naar op zoek?

Een ondernemende en enthousiaste persoonlijkheid met passie en drive! Jij wil verder meebouwen aan het succes van ons dynamische bedrijf. Jij kan je goed identificeren met onze kernwaarden: veiligheid, klantgerichtheid, vakmanschap, teamwork en integriteit.

 • Afgeronde technische MBO 2 of 3 opleiding, bij voorkeur richting verbrandingsmotorentechniek
 • Ruime ervaring met dieseltechniek
 • Je hebt de juiste arbeidsethos en komt je afspraken altijd na
 • Zelfstandig en goed onder tijdsdruk kunnen werken
 • Bereid om af en toe in weekenden en avonden te werken

Waarom EQIN?

Omdat je in een ondernemende organisatie terechtkomt die volop groeit en bloeit. Jíj kan echt het verschil maken, want je krijgt de vrijheid om mee te bouwen aan ons succes! We zijn zuinig op onze mensen en zorgen voor een optimale work/life balans. Ons uitgangspunt is dat een goede samenwerking begint met vertrouwen. Dus bij ons krijg je naast vertrouwen veel vrijheid en autonomie. Wij sturen op output!

Wie bieden een marktconform salaris bij een fulltime dienstverband en een mooi pakket aan secundaire voorwaarden. We investeren hard in onze medewerkers want bij EQIN vinden we enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk! We faciliteren opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.Functie:dieselmonteur industrieel materieel
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met EQIN Industrial via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Dieselmonteur Industrieel Materieel EQIN Industrial 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures