Vacature Heftruckchauffeur

Heftruckchauffeur in Botlek Rotterdam

Wil jij werken in een dagdienstfunctie binnen de chemische industrie en tot wel €2.500,- verdienen! Als heftruckchauffeur ben jij dagelijks bezig met her verrijden van chemische eindproducten, jij bent verantwoordelijk voor juiste verzending naar de klant. Als heftruckchauffeur kan jij doorgroeien naar andere afdelingen en uiteindelijk zelfs jouw operator B diploma behalen. Lijkt jou dit interessant? Lees dan snel verder!

Als heftruckchauffeur ben je dagelijks bezig met het vervoeren van inkomende en uitgaande goederen. Je hebt dagelijks te maken met chemische grondstoffen welke worden gebruikt in de productie, het is daarom erg belangrijk dat je hier verantwoordelijk en vooral voorzichtig mee omgaat. Naast deze heftruckwerkzaamheden ben je verantwoordelijk voor een stuk administratie en draag je zorg voor de juiste opslag van deze producten.Functie:Heftruckchauffeur, Heftruck chauffeur
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Heftruckchauffeur Pro Industry 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures