Vacature HR Specialist

HR Specialist in Maasdijk

Logistiek Cool Control Vacatures Westland Maasdijk Accountmanager Logistiek medewerker Stage Import Export Tranport VAL Value added logistics heftruckchauffeur

0031-174 - 526 360

HR Specialist

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige HR professional die bekwaam is in verschillende aspecten van human resources management. In deze dynamische rol zul je vier cruciale functiegebieden binnen HR beheren:

Salarisadministratie
Je zorgt voor de nauwkeurige en tijdige verwerking van onze maandelijkse loonrun. Je speelt een cruciale rol in het zorgen voor correcte salarisbetalingen aan onze medewerkers en het naleven van alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van loonadministratie.

ARBO & verzuim beheer
Je beheert het ARBO-beleid en zorgt ervoor dat onze organisatie voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Je bent casemanager bij (langlopende en/of uitzonderlijke) verzuimdossiers en volgt de Wet Poortwachter. Je zult nauw samenwerken met medewerkers, leidinggevenden en externe partijen om ziekteverzuim te beheren.

Opleiding en ontwikkeling
Je verantwoordelijk voor het vormgeven en beheren van ons opleidings- en ontwikkelingsprogramma. Je werkt nauw samen met medewerkers, leidinggevenden en externe opleidingsaanbieders om ervoor te zorgen dat onze teams beschikken over de nodige vaardigheden en kennis om te excelleren in hun functies. Je speelt ook een belangrijke rol in het ondersteunen van het management bij het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Projecten en beleid
Als HR Medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de HR Manager bij het implementeren van nieuw beleid en het herzien van bestaande beleidsstukken. Je draagt bij aan het ontwikkelen van een positieve werkomgeving door ervoor te zorgen dat ons HR-beleid up-to-date en effectief is. Daarnaast bied je ondersteuning bij diverse HR-projecten en draag je bij aan het succes van het HR-team.

Deze multifunctionele rol biedt de mogelijkheid om een breed scala aan HR-vaardigheden te benutten en vormt een essentieel onderdeel van ons HR-team.

Functie eisen

Je bent vriendelijk, enthousiast en proactief. Je neemt graag initiatief en hebt de nodige kennis en vaardigheden om succesvol te zijn in deze rol.

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-4 of HBO-niveau. En beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring en kennis binnen HR of gerelateerd aan HR in soortgelijke functie.

Je werkt gefocust en je bent alert, zodat je ook dingen waarneemt die beter kunnen. Jouw ervaringen en ideeën tellen mee om de processen op de HR afdeling zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Verder is het belangrijk dat:

Je goed zelfstandig kan werken en een proactieve werkhouding bezit. We hebben een klein HR team, dus je moet zelfstandig je werk kunnen uitvoeren.

Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels, zodat je zowel Nederlandse als Engelstalige medewerkers te woord kan staan.

Arbeidsvoorwaarden

Een allround HR functie waarin je de ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen. En de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen/trainingen. In een informele en zeer collegiale werkomgeving.

De functie is voor 24-36 uur per week. De vaste werkdagen zijn op kantoor zijn: maandag, woensdag & vrijdag, overige dagen kunnen in overleg worden bepaald. Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.
Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met de intentie tot verlenging en uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd.
Je hebt 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld.
Salaris op basis van kennis en ervaring tussen de € 2.600 - € 3.100 bruto per maand o.b.v. 36 uur.
Goede pensioenregeling incl. partnerpensioen via Rabobank (leuk voor later!))

Over de afdeling

De afdeling HR geeft mede richting aan de ontwikkeling van de organisatie. Onze visie is dat onze werknemers de belangrijkste succesfactor zijn voor het behalen van de strategische doelstellingen van Cool Control. Onze afdeling adviseert, ondersteunt en ontwikkelt lijnmanagement op het gebied van HRM en adviseert, informeert de medewerkers hieromtrent.

Onze medewerkers zijn logistieke specialisten met een proactieve aanpak en een oplossingsgerichte mentaliteit. Voor hen is geen moeite te veel. Het bedenken én uitvoeren van maatwerk oplossingen stelt ons in staat flexibele logistieke dienstverlening aan te bieden aan onze klanten met de focus op kwaliteit.

Over Cool Control

Onze missie is het bieden van kwalitatief hoogstaande logistieke dienstverlening. Onze klanten zijn internationale producenten en exporteurs van (exotisch) fruit. Wij zijn dé specialist op het gebied van douaneformaliteiten, gekoelde opslag, kwaliteitsbeheersing, value added logistics & transport. Wij onderscheiden ons door ons goede advies en onze slagvaardige aanpak.

Cool Control verwacht een tomeloze inzet van medewerkers maar Work hard, Play hard is het motto! Elke vrijdag staat de borrel klaar met hapjes om het weekend goed te beginnen. Daarbij organiseren wij diverse afdelingsuitjes, kwartaalborrel en feesten om het werkplezier en de collegialiteit te vergroten. Onze bedrijfscultuur is open en informeel.

Het familiaire gevoel van de organisatie is een van de redenen die Cool Control the best place to work maakt!

Solliciteer direct via de button of mail je sollicitatie naar .Functie:hr specialist
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3100
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cool Control via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. HR Specialist Cool Control 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures