Vacature Leerkracht

Leerkracht in Maassluis

Ben jij UN1EK?

En maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

 1. LEERKRACHT MIDDEN-BOVENBOUW DE DIAMANT

Direct sollicteren

De Diamant, taalstart voor het basisonderwijs in Maassluis, is per direct op zoek naar een leerkracht voor 0,4 fte ( 0,2 fte is ook bespreekbaar).
Loop vrijblijvend een keer mee!

Wat verwachten wij van jou?

Jouw werkzaamheden:
Samen met de ondersteuner ontvang je 's morgens de leerlingen. De thema's en de lessen heb je samen goed voorbereid zodat iedere leerling op zijn eigen niveau aan de slag kan en er volop aandacht is voor de Nederlandse taal in een rijke taalomgeving. Na schooltijd is er een pauzemoment en praat je bij met je collega's. Je hebt een oudergesprek en probeert met handen en voeten (en soms met een tolk) meer te weten te komen over de ontwikkeling van de leerlingen. Je overlegt met de intern begeleider, fysio, logo en speltherapeut en volgt de leerlingen continu in hun ontwikkeling. Ook voer je gesprekken met collega's over het NT2 onderwijs. Jij bent de spil die zorgt voor een stevige basis voor deze leerlingen.
Jouw profiel

 • Je bent positief ingesteld en een echte teamplayer;
 • Je bent flexibel en kunt out of the box denken;
 • Je bent betrokken bij leerlingen en hun ouders die afkomstig zijn uit andere landen en culturen;
 • Je hebt oog voor het sociaal emotioneel welbevinden van de leerling;
 • Je bent pedagogisch sterk en kunt goed organiseren;
 • Je ziet het als een uitdaging om in een heterogeen samengestelde groep iedereen individuele begeleiding te geven;
 • Je hebt een afgeronde pabo-opleiding;
 • Een opleiding of kennis over NT2 is een pré;
 • Je wilt je blijven ontwikkelen op het gebied van nieuwkomers en NT2 onderwijs.

Wat bieden wij?

In een enthousiast en leuk team, werken wij in kleine groepen van maximaal 15-17 leerlingen. De leerlingen blijven 1 tot 1,5 jaar op onze school. Die tijd gebruiken we om alle leerlingen zo goed mogelijk op de rit te zetten voor hun vervolg in Nederland. Dat betekent dat iedere leerling op zijn eigen niveau werkt. Niet alleen het aanleren van de Nederlandse taal, maar ook hulp en zorg voor de leerling en het gezin is belangrijk. We investeren stevig in de band met ouders en maken hen wegwijs in het Nederlandse onderwijssysteem.
Wij bieden je:

 • Arbeidsvoorwaarden en inschaling volgens de CAO-PO;
 • Bij wederzijdse tevredenheid een vaste aanstelling bij UN1EK.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, gericht op de laatste nieuwe ontwikkelingen op sociaal-emotioneel gebied, trauma en uiteraard NT2.

De Diamant

De Diamant is een onderwijsvoorziening voor kinderen uit Maassluis die nog maar kort in Nederland zijn of kinderen die het Nederlands niet voldoende beheersen om mee te doen met het onderwijs op hun school. Bij ons leren de kinderen vooral de Nederlandse taal. In kleine groepen worden de kinderen intensief begeleid. Ieder kind werkt op zijn eigen niveau. Na ongeveer een jaar gaan de kinderen naar een basisschool.
Ook voor de ouders hebben we aandacht. Er zijn ouderochtenden en we begeleiden de ouders in het vinden van de juiste weg voor de kinderen. Wil je de Nederlandse taal graag leren? Er is taalles voor volwassenen bij ons op school. De Diamant is een samenwerking tussen alle schoolbesturen van Maassluis en de Gemeente.

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...Functie:leerkracht
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting UN1EK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Leerkracht Stichting UN1EK 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures