Vacature Leerkrachten 4 23

Leerkrachten 4 23 in Schiedam

Specialistische leesbehandeling (SLB)

  • Wat is SLB?
  • Stappenplan SLB aanmelding

Teasers

Main content

Aside left

Onze organisatie

  • Werkwijze
    • Handelingsgericht werken (HGW)

Wil je meedenken en meepraten over beleid vanuit de ouderrol of de werkvloer? Misschien is lid van de OPR iets voor jou!

Wettelijk gezien dient ieder samenwerkingsverband een ondersteuningsplanraad (oftewel OPR) in te stellen. Deze ondersteuningsplanraad dient o.a. haar goedkeuring te geven op het ondersteuningsplan. Daarnaast kan de ondersteuningsplanraad gevraagd en ongevraagd advies geven aan, of informatie inwinnen bij de directeur-bestuurder alsmede bij de raad van toezicht van het samenwerkingsverband.

De ondersteuningsplanraad bestaat uit vertegenwoordigers van aangesloten scholen, zo gelijk mogelijk verdeeld tussen ouders en leerkrachten. De gewenste samenstelling van de ondersteuningsplanraad is gebaseerd op de wettelijke kaders medezeggenschap onderwijs (WMO).


Stuur dan een mail naar de voorzitter van de OPR via

Wil je reageren? Stuur dan een mail naarFunctie:leerkracht 4 23
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Onderwijs dat Past via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Leerkrachten 4 23 Onderwijs dat Past 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures