Vacature Leerling Monteur

Leerling Monteur in Naaldwijk

 • Dé kans om iets van de wereld te zien
 • Leren en werken tegelijk
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Carrièremogelijkheden

Functie omschrijving

Wat ga jij doen bij Biersteker?

Wil je aan de slag in onze branche? Comineer jouw opleiding met een baan bij Biersteker. Je assisteert bij de montage van de diverse gevel- en dak-systemen en breng je alles wat je leert meteen in praktijk. Je werkt in teamverband mee aan toonaangevende projecten op diverse bouwlocaties in heel Nederland en ver daarbuiten. Met jouw enthousiasme en leergierigheid leer je snel hoe de verschillende materialen worden gemonteerd. Zodra je de kneepjes van het vak geleerd hebt, kun je volop initiatief nemen in de projecten. Je zet samen met je collega's gedisciplineerd, maar gezellig de schouders eronder en bent pas tevreden als het werk klaar is.

Wat verwachten wij?

 • Iinteresse in de bouw
 • Bereidheid tot het volgen van een vakgerichte opleiding
Leerling Monteur (fulltime)

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie met voldoende afwisseling in projecten wereldwijd
 • De kans om iets van de wereld te zien
 • Een dynamische, jonge én informele werksfeer met leuke collega's
 • Regelmatig inspirerende bedrijfsuitjes en uiteraard een vrijdagmiddagborrel
 • Marktconform salaris en goede overige arbeidsvoorwaarden
 • Carrièremogelijkheden binnen een gezonde en groeiende organisatie
 • Fitness faciliteiten

We waarderen uw interesse en begrijpen dat u onze kandidaten graag aan interessante posities wilt koppelen, maar wij nemen de zoektocht graag zelf op ons. We begrijpen dat je als intermediair de kandidaten onze toffe posities wilt voorleggen en zo wilt bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving voor ogen hebben. Daarom behandelen we alle profielen die ongevraagd naar ons worden gestuurd als directe sollicitaties.

Over Biersteker

Hoe is het om te werken bij Biersteker?

Werken bij Biersteker betekent werken bij niet zo maar een bouwbedrijf. Biersteker is koploper op het gebied van duurzaam bouwen én renoveren. Wij zijn onderscheidend met ons deskundig advies en brede oriëntatie tot in de kleinste details op het gebied van bouw, dak- en gevelbekleding. Vanuit Westland realiseren we met grensverleggende passie projecten wereldwijd. Wil je ook een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst en werken bij een vooruitstrevend en innovatief bedrijf? Is geen uitdaging jou te gek en ben je een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou. Gewoon solliciteren.

Erkend leerbedrijf

Als bedrijf willen we deskundigheid,vakbekwaamheid en professionaliteit uitstralen. Om dit ook voor de toekomst te waarborgen is Biersteker al langere tijd een erkend leerbedrijf. Onze monteurs willen we minimaal opleiden op MBO 2 niveau en iedereen wordt in de gelegenheid gesteld zich verder te ontwikkelen.

Functie:leerling monteur
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Biersteker Gevel- & Daktechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. Leerling Monteur Biersteker Gevel- & Daktechniek 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures