Vacature Medewerk(st)er Binnendienst

Medewerk(st)er Binnendienst in Botlek Rotterdam

Afval heeft toekomst

 • Vacature: Medewerk(st)er Binnendienst

Voor A&M Recycling, afdeling Binnendienst gevestigd te Rotterdam, zijn wij op zoek naar een:

Wie zijn wij?

A&M Recycling gevestigd in Rotterdam, een sterk regionaal en nationaal opererend recyclingbedrijf actief op het gebied van (metaal)recycling en op - en overslag van grondstoffen. Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ook ontwikkeld tot toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie . Om deze rol in de circulaire economie te onderstrepen, richtte de A&M Groep ook het kennis- en innovatiecentrum In2Waste Solutions op. De bedrijfscultuur is informeel en familiair. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit van hard werken en het samen doen, met veel humor.

Ben jij onze nieuwe topper?

Wij zoeken een Medewerk(st)er Binnendienst! Door jouw inspanningen lopen alle bedrijfsprocessen soepel en wij verwachten dat jij met trots onze organisatie vertegenwoordigd.

Hoe ga je dit doen?

Als medewerk(st)er binnendienst houd jij je binnen ons operationeel systeem bezig met relatie-, contract- en afvalstroomnummerbeheer, orderafwikkeling en facturatie. De medewerk(st)er binnendienst is de spin in het web en steun en toeverlaat voor onze relaties, accountmanagers, planning, loods en financiële afdeling.

Jouw profiel:

 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als medewerk(st)er binnendienst met administratieve en commerciële vaardigheden;
 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring;
 • Microsoft Office is voor jou gesneden koek;
 • Jij blijft rustig binnen de hectiek van de dagelijkse handel;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Bij voorkeur ook een aardig woordje Duits;
 • Je bent administratief sterk, maar hebt ook commerciële voelsprieten
 • Je bent de verbindende factor tussen afdelingen;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent klant- en servicegericht
 • Je bent georganiseerd en kunt goed het overzicht bewaren
 • Je bent altijd op zoek naar verbeteringen.
 • Je bent een echte teamspeler

Wat bieden wij?

Een leuke en dynamische werkomgeving en uiteraard ontvang je bij ons een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring. Het uiteindelijke salaris bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Hebben we een match?

Ontsnapt er niets aan jouw aandacht? Ben jij secuur en geordend. Zie jij door de bomen wél het bos? Ben jij in staat om verschillende onderdelen van ons bedrijf met elkaar te verbinden? En vind je het bovendien leuk om te werken in een informeel no-nonsense bedrijf? Zie je mogelijkheden om met ons team naar "the next level" te klimmen?

Neem dan contact op en realiseer die carrière stap.

Functie:medewerker binnendienst
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met A & M Recycling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Medewerk(st)er Binnendienst A & M Recycling 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures