Vacature Medewerker Documentaire Informatievoorziening - Medewerker Documentaire Informatievoorzien

Medewerker Documentaire Informatievoorziening - Medewerker Documentaire Informatievoorzien in Maassluis

Menu

Werken bij de gemeente Maassluis betekent werken met een ambitieus team van 275 medewerkers aan een duurzame toekomst. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door de korte lijnen en onderlinge loyaliteit. Er is volop ruimte om je te ontplooien. Waarden als ondernemen, experimenteren, reflecteren, verbinden, eigenaarschap en samenwerken vinden wij daarbij erg belangrijk. Samen zetten wij ons in om de ambities van de stad en haar inwoners waar te maken. Maassluis wil doorgroeien van 35.000 naar 36.000 inwoners, meegaan in nieuwe ontwikkelingen, haar historie koesteren en een stad blijven waar het gezellig en fijn wonen is.

Wil jij samen met ons Maassluis verder brengen en werken aan tevreden inwoners, trotse medewerkers en een mooie stad? Ben je enthousiast en heb je een actieve instelling? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Vo or cluster Bedrijfsvoering zijn wi j op zoek naar een:
Medewerker Documentaire Informatievoorziening
36 uur per w eek

Wat ga je doen?

Als medewerker documentaire informatievoorziening draag je zorg voor de continuïteit van het gebruik van het Zaaksysteem en het uitdragen van het belang van goed informatiebeheer. Daarbij hou je rekening met wet- en regelgeving en de wensen vanuit de organisatie. Het doel is om de informatiehuishouding op orde te brengen en te houden en om de gebruikers bij het gebruik van Zaaksysteem te ondersteunen.

Je werkzaamheden bestaan uit de volgende vier hoofdtaken:

 1. Het beheer van het zaaksysteem
  Je hebt de zorg voor het inrichten, controleren en onderhouden van het zaaksysteem. Daarbij hoort ook het onderhouden van het contact met de leverancier.
 2. Het onderhouden van contact met de interne klant / gebruiker zaaksysteem
  Bij vragen, storingen en problemen ben jij eerste aanspreekpunt. Je zorgt voor duidelijke instructies en informatie over het zaaksysteem. Daarbij kan je gebruik maken van de online leeromgeving van de gemeente Maassluis.
 3. Het geven van advies over documentaire informatievoorziening
  Hierbij kan je denken aan het ontwikkelen en doen van verbetervoorstellen, de controle op de kwaliteit van dossiers, het opleveren van managementrapportage's en het implementeren en vertalen van (beleids)regels uit wet- en regelgeving.
 4. Het werken aan de informatiehuishouding
  Je draagt zorg voor de afstemming met betrokkenen en een goede uitwisseling van gegevens met andere applicaties. Tot slot zorg je voor borging van de in de archiefwet opgenomen bewaartermijnen en vernietiging.

Wie zoeken wij?

De medewerker documentaire informatievoorziening is iemand die:

 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal een afgeronde relevante MBO opleiding;
 • Werkervaring heeft in een soortgelijke functie;
 • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Het leuk vindt om in teamverband te werken.

Wat bieden wij?

Een boeiende baan in een organisatie met leuke collega's waar alle ruimte is voor jouw frisse blik, expertise en ondernemerschap.
Het salaris bedraagt maximaal € 4.052,-- bruto per maand (schaal 8) bij een werkweek van 36 uur. Afhankelijk van ervaring kan inschaling in de aanloopschaal (7) tot de mogelijkheden behoren. Dit is exclusief de maandelijkse opbouw van momenteel 17,05% individueel keuzebudget.

Verder bieden wij:

 • Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Dit IKB kun je fiscaal voordelig inzetten voor een aantal zaken zoals:
  - Kopen van extra verlof (bij 36 uur maximaal 187 uur) of uitruil woon-/werkkilometers;
  - Het bedrag periodiek uit laten betalen;
  - Ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen;
 • 144 wettelijke + 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren per jaar op fulltime basis (36-urige werkweek);
 • Gestart wordt met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid zal het contract voor bepaalde tijd na één jaar worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden met goede faciliteiten voor hybride werken waarmee je je werk en privé goed kan combineren;
 • Je krijgt de ruimte om je rol effectief en op je eigen manier in te vullen;
 • Goede regelingen op het gebied van scholing en opleiding;
 • Het Werkcafé in het stadhuis is een gezellige en moderne ontmoetingsplek waar je kunt werken en lunchen (binnen en in de tuin) met je collega's;
 • Een stoelmasseur die onder werktijd zorgt voor jouw ontspanning;
 • Iedere maandag vers fruit;
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes, BBQ's of sport- en spelmiddagen organiseert.

Het stadhuis ligt naast het winkelcentrum De Koningshoek en is goed te bereiken per metro, fiets of auto. Vanaf de A20 is het stadhuis ook snel en goed te bereiken met voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Herken jij je in de persoon die wij zoeken en werk je graag in een organisatie waar je helemaal jezelf mag zijn, ongeacht je leeftijd, achtergrond, geslacht, geaardheid of beperking? Solliciteer dan nu en laat ons kennismaken met jouw kwaliteiten.
Solliciteren kan tot uiterlijk 30 november 2023. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG) te kunnen overleggen.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de teammanager Erik Sparreboom.

Functie:medewerker documentaire informatievoorziening
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4052 – 4052
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Maassluis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Medewerker Documentaire Informatievoorziening – Medewerker Documentaire Informatievoorzien Gemeente Maassluis 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures