Vacature Monteur Paneelbouw

Monteur Paneelbouw in Maasdijk

Monteur paneelbouw

Word jij enthousiast van het bouwen van elektrotechnische hoogwaardige besturingspanelen, pompkasten en verdelers? Solliciteer en word onderdeel van onze paneelbouwafdeling!

Wat ga je doen?

Als monteur paneelbouw bouw jij aan de hand van een elektrotechnische tekening een besturingspaneel, pompkast of verdeler. Per project worden deze onderdelen specifiek op maat ontworpen. Via jouw leidinggevende krijg je de taken toebedeeld en aan de hand van een CAD tekening van een verkocht project ga jij aan de slag met het paneel. Je leest de tekening en pakt aan de hand van die tekening de juiste materialen uit het magazijn. Omdat je zo lekker bezig bent vergeet je de tijd en merk je op dat het al 10:00 uur is: tijd voor een bakkie!

Na de pauze ga je in overleg met jouw collega's hoe je de opbouw verder gaat monteren. Je gebruikt hierbij elektronische componenten als PLC's, softstarters en computer componenten. Je vindt het prettig om tijdens deze klus ook zelfstandig aan het werk te gaan. Er zijn namelijk nog meer projecten die gedaan moeten worden.

Om 12:30 uur is het tijd voor een bammetje en kun je even opladen van jouw interessante ochtend. Na de lunch ga je weer aan de slag met de bedrading in de panelen en zorg je ervoor dat dit netjes wordt weggewerkt. Aan het eind van deze werkdag merk je dat het project bijna klaar is. Samen met jouw collega's test je de onderdelen. Jouw creatie gaat natuurlijk niet de deur uit zonder het te testen of te controleren. Je krijgt een trots gevoel wanneer je ziet dat alles werkt. Je hebt alles goed gemonteerd. Klasse! Moe maar voldaan ga je naar huis en denk je aan het trotse gevoel van vandaag. Je hebt nu al zin in morgen.

Dit ben jij:

Jij staat bekend als 'pietje precies'. Je leest aan de hand van een technische tekening wat er van je verwacht wordt en je werkt netjes en secuur. Als persoon ben je positief ingesteld en een doorzetter en ga je er voor om samen met jouw nieuwe collega's de klus te klaren. Verder beschik je over:

 • Een MBO 3 opleiding in de richting van elektrotechniek/paneelbouw;
 • Je hebt affiniteit met de glastuinbouw en voelt je thuis in een gedreven werksfeer;
 • Je werkt kundig en precies;
 • Je spreekt goed Nederlands;
 • Je beschikt over enige materiaalkennis en kan CAD tekeningen lezen.

Samen met jouw collega's maak jij de werksfeer. Je komt terecht in een divers team waar er ruimte is voor een grap en een grol, maar ook hard gewerkt word. Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een fulltime functie;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega's;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Samen met 160 collega's in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!


Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en GreenV indoor farming. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact! Stuur je cv en motivatiebrief naar of reageer via het online sollicitatieformulier.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met () via .Functie:monteur panelenbouw
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T. Stolze Installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Monteur Paneelbouw T. Stolze Installatietechniek 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures