Vacature Nachtcoach

Nachtcoach in Maassluis

Nachtcoach Beschermd wonen - 24-28 uur

  • Veiligheid
  • Begeleiding
  • Onregelmatige diensten

Ter uitbreiding zijn wij voor onze beschermde woonvormen in Maassluis op zoek naar een flexibele

Nachtcoach
voor 24 tot 28 uur per week

Binnen onze woonvoorziening zetten wij ons dagelijks in om bewoners te begeleiden en te stimuleren bij het vergroten van hun zelfredzaamheid in het kader van perspectief en groei. Jij kunt hieraan bijdragen!

Wat ga je doen?

Als nachtcoach houd je contact met bewoners en ondersteun je bij een eventuele hulpvraag. Je bewaart de orde, rust en veiligheid in en rondom het gebouw. Ook toets je de brandveiligheid van vertrekken, de brandinstallaties en verlichting. Daarnaast zie je toe op de naleving van de huisregels en voorschriften door de bewoners. Bij calamiteiten, oplopende spanningen of aankomende conflicten schakel je desgewenst begeleiders, de politie of een arts in. Na jouw dienst rapporteer je over de bijzonderheden.

Als nachtcoach ben je onderdeel van het team Beschermd Wonen maar ben je eventueel ook breder inzetbaar binnen onze organisatie. Door het delen van jouw expertise, help jij het team, de collega's en de organisatie om zich verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die hart heeft voor mensen met een kwetsbaarheid en dit goed weet te combineren met het bewaren van orde, rust en veiligheid. Je staat stevig in je schoenen en je bent bekend met de doelgroep.

Je bent in staat tot zelfreflectie en je weet wat het effect van jouw gedrag is op anderen. Een correcte bejegening staat bij jou hoog in het vaandel. Zowel naar bewoners als naar collega's. 's Nachts werken en werken in onregelmatige diensten vind je geen probleem.

Je hebt ruime werkervaring op gebied van kwetsbare mensen met psychische en/of licht verstandelijke beperking of psychiatrische en/of verslavingsproblematiek. Je hebt aantoonbaar een mbo 3 werk- en denkniveau, je kent jezelf en je bent in staat tot zelfreflectie.

Kennis van procedures, calamiteitenplannen en bedrijfshulpverlening is een pré.

Wij bieden:

• Een enthousiast, divers team dat graag samen met jou de basis verstevigt en verder uitbouwt.
• De kans om jouw professionaliteit en mensgerichte benadering in te zetten in een huiselijke, warme omgeving waar structuur belangrijk is voor de bewoners.
• Een functie met zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en veel afwisseling.
• Een werkplek waar je een professionele band met de bewoners opbouwt.
• Een parttime functie die je goed met jouw thuissituatie kunt combineren.
• Een baan bij een regionale organisatie waar we je bij naam kennen.
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en trainingen. O.a. via GGZ Ecademy.
• Een functie voor 24 tot 28 uur per week.
• Een salaris van minimaal € 2116 tot maximaal € 2810 bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring (gebaseerd op een 36-urige werkweek, schaal 25 conform cao ggz).

Wil je eerst nog iets vragen? Neem dan telefonisch contact op met , Beschermd Wonen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer .Functie:nachtcoach
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2116 – 2810
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Beschermde Woonvorm Damstraat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Nachtcoach Beschermde Woonvorm Damstraat 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures