Vacature Operator 5 ploegen chemie

Operator 5 ploegen chemie in Botlek Rotterdam

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operator in de chemie? In de Botlek kan jij aan de slag bij een groot internationaal bedrijf in de 5 ploegen. Je kan salaris kan door de ploegentoeslag oplopen tot €4200. Klinkt goed? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
 • Salaris oplopend tot €4200 dankzij ploegentoeslag!
 • Een 13e maand én bonusregelingen!
 • Uitzicht op een vast contract!
 • Een 5 ploegen toeslag van 29,5 %
Wie ben jij

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Operator?

 • Heb jij minimaal een Mbo 3 diploma in de richting van procestechniek of operationele techniek?;
 • Ervaring met sleutelen of de (petro)chemische industrie is een Pré;
 • Je bent bereid om in 5 ploegen te werken;
 • Je schrijft en spreekt de Nederlandse en Engelse taal.
Wat ga je doen

Bij het oplossen van storingen werk je nauw samen met de afdeling Maintenance. Je beoordeelt afwijkingen in het proces en de apparatuur en draagt zorg voor het monitoren en bewaken van de condities hiervan. Je interpreteert analyseresultaten en past, indien nodig, de fabrieksinstellingen aan. Daarnaast zorg je voor een duidelijke verslaglegging tijdens en aan het einde van de wacht, inclusief de juiste overdracht van verantwoordelijkheden. Verder ga je aan de slag met:

 • Oplossen van storingen;
 • Bewaakt de kwaliteit van het proces;
 • Potentiële problemen met betrekking tot veiligheid, gezondheid, milieu, kwaliteit en kwantiteit worden door jou herkend.
Waar ga je werken

Je komt te werken in een internationaal bedrijf binnen de chemische industrie. Zij bieden jou de mogelijkheid om jezelf via een vooropgezet leerplan, te ontwikkelen tot een operator die het vak beheerst! Er heerst een informele sfeer en alle collega's staan klaar om jou te helpen.

Sollicitatie

Klinkt als een interessante baan toch! Is deze bijzondere baan als operator in 5 ploegen écht iets voor jou? Wacht dan niet en reageer direct via de sollicitatieknop. Je kunt ook solliciteren via e-mail of vragen stellen via Whatsapp, even bellen mag natuurlijk ook! Vergeet niet jouw cv te uploaden en een motivatie te sturen, alleen zo kunnen we je sollicitatie in behandeling nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Operator 5 ploegen chemie, Operator
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via rick.buis@owtd.nl of 06-51619022. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Operator 5 ploegen chemie Tempo-Team 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures