Vacature Proces operator base pigment plant bij Tronox in Rotterdam (5 ploegen)

Proces operator base pigment plant bij Tronox in Rotterdam (5 ploegen) in Botlek Rotterdam

Word Procesoperator in een 5-ploegendienst!

Bij Tronox zoeken we enthousiaste procesoperators voor onze Base Pigment Plant. Als jij geïnteresseerd bent in ons proces en wilt werken in een professionele en dynamische omgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou!

Tronox is wereldwijd de grootste producent van titaanhoudend erts en titaandioxide (TiO2) pigment. Met 7.000 medewerkers verspreid over 6 continenten en ons hoofdkantoor in de Verenigde Staten, zijn we een internationaal bedrijf. Onze locatie in de Botlek is de enige fabriek in Nederland waar we pigment produceren uit erts.

Bij Tronox krijg je de kans om veel te leren. Onze medewerkers hebben veel verantwoordelijkheid en vrijheid in hun functie. Ongeveer 300 collega's werken elke dag aan complexe processen. We waarderen jouw inbreng en je bent bij ons geen nummer. We werken ook samen met stagiaires en starters en hechten veel waarde aan nieuwe ideeën. Samen groeien we en verbeteren we Tronox continu. Wil jij jouw ideeën met ons delen en meedenken? Word dan lid van ons team.

Wat ga je doen?

Als Procesoperator controleer, stuur je bij en beheers je het proces in een van de gebieden.

 • Je zorgt ervoor dat de productie voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, milieu, kwaliteit en hoeveelheid.
 • Als er storingen zijn, werk je nauw samen met de afdeling Maintenance om ze op te lossen.
 • Je analyseert afwijkingen in het proces en de apparatuur en bewaakt hun conditie.
 • Je past de fabrieksinstellingen aan indien nodig.
 • Tijdens je dienst zorg je voor duidelijke verslaglegging en een goede overdracht van verantwoordelijkheden.
 • Je herkent potentiële problemen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu, kwaliteit en hoeveelheid en onderneemt actie.
 • Ook draag je bij aan een goede werkomgeving (good housekeeping).
 • Daarnaast zie je erop toe dat personeel van contractors volgens de voorgeschreven werkvergunningen werkt en neem je indien nodig corrigerende maatregelen.
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 3-opleiding in de richting van (Algemene) Operationele Techniek of Procestechniek.
 • Werkervaring in de (petro)chemie is een pluspunt, maar we verwelkomen ook starters.
 • Ervaring met sleutelen is een pre, en je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Ook heb je kennis van Microsoft Office.

Als je goed past binnen ons team, ben je zelfstandig en proactief. Je bent communicatief vaardig en durft vragen te stellen of ideeën voor te stellen. We luisteren graag naar jouw bevindingen. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid en de veiligheid van het proces.

Bij Tronox krijg je een leerzame ervaring met volop mogelijkheden voor de toekomst in een informele werksfeer. Je kunt altijd terecht bij gedreven collega's die jouw vakgebied goed kennen.

Onze Area Trainer is er volledig op gericht om onze medewerkers te ontwikkelen. Hij zorgt ervoor dat je goed wordt ontvangen en de locatie snel leert kennen. Hij begeleidt je ook tijdens het Tronox opleidingstraject. Als procesoperator ben je voortdurend aan het leren, want bij ons geldt "werken is leren en leren is werken".

Daarnaast bieden we:

 • Een marktconform salaris tussen 3500 en 4400 euro bruto per maand, inclusief 29,5% ploegentoeslag
 • Een dertiende maand
 • Een persoonlijk budget
 • Een bonusregeling
 • Minimaal 25 vakantiedagen
 • Een fiscaal optimale pensioenregeling
 • Onkostenvergoeding voor reiskosten. Vanwege de locatie is eigen vervoer noodzakelijk.

Wil jij deel uitmaken van ons team en deze geweldige kans grijpen? Solliciteer nu!Functie:Bedieningspersoneel chemische installaties
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Procestechniek via marc@procestechniek.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.procestechniek.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Proces operator base pigment plant bij Tronox in Rotterdam (5 ploegen) Procestechniek 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures