Vacature Projectcoordinator

Projectcoordinator in Botlek Rotterdam

PROJECTCOORDINATOR

Bij EQIN hebben we de vacature voor jou. Wij zoeken namelijk naar een Project Coördinator. Een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde is.

EQIN is de meest veelzijdige allround speler op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel materieel. We helpen klanten bij al hun materiele uitdagingen op het gebied van Energie, Licht, Lucht en Lassen. EQIN biedt totaaloplossingen voor dagelijks onderhoud, projecten en turnarounds, en creëert enthousiaste klanten.
Daarnaast zijn we als importeur van Fronius welding equipment in België en Nederland dé aanspreekpartner op het gebied van professionele lasapparatuur. Met ruim 300 medewerkers en meer dan 15 vestigingen in Nederland, België en Duitsland is EQIN dé toonaangevende speler op de verhuurmarkt.

We willen onze klanten voorzien in al hun behoefte aan gereedschap en apparatuur, zodat deze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. We zijn onderscheidend omdat we op maat gemaakte oplossingen bieden. We zijn een échte specialist in ons vakgebied. Iedere dag worden we beter op het gebied van; duurzaamheid, veiligheid en digitalisering. Daarnaast wil EQIN graag het "groenste" verhuurbedrijf zijn en blijven! EQIN staat voor Bereikbaarheid, Betrouwbaarheid en Beschikbaarheid! Aan deze merkbeloften kunnen wij niet tornen!

Wat ga je doen als Project Coördinator?

In de rol van projectcoördinator ben jij verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en beheren van de goederenstroom die onze klanten nodig hebben voor hun projecten. In het kort, jij zorgt er samen met je collega's voor dat de klanten krijgen wat ze nodig hebben. Uiteraard ben jij ook het aanspreekpunt voor de benodigde nazorg die onze klanten nog nodig hebben.

Dankzij jou halen wij de volgende doelstellingen:
• Een verbeterde klantbeleving door het aanbieden van de beste EQIN Oplossingen
• Een nieuwe efficiënte manier van werken en geoptimaliseerde processen zorgen voor Excellentie
• Een hele goede omzet waardoor de organisatie verder kan Groeien
• Een kundige en kennisintensieve organisatie waardoor we Intelligenter te werk gaan

Onze strategische pijlers als bedrijf worden hiermee tevens behaald!

Waar zijn wij naar op zoek?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van Logistiek/Supply Chain óf relevante werkervaring in de industrie en/of verhuur business
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duitse taal is wenselijk.
 • Kennis van ERP Systemen
 • Je bent technisch aangelegd, je weet het verschil tussen een moersleutel en een schroevendraaier
 • Je draait je hand niet om voor wat administratie
 • Een goed salaris!
 • EQIN voorziet in jouw ontwikkeling als zelfstandig opererend professional
 • Zeker 27 vrije dagen met nog wat extra vrije dagen aan overige verlof uren
 • EQIN borrels, teamdagen- en building, feestdagen waar een werkgever bewust met haar medewerkers bezig is
 • Een onwijs leuk team om je heen
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen!

Waarom EQIN?

Omdat je in een ondernemende organisatie terechtkomt die volop groeit en bloeit. Jíj kan echt het verschil maken, want je krijgt de vrijheid om mee te bouwen aan ons succes! We zijn zuinig op onze mensen en zorgen voor een optimale work/life balans. Ons uitgangspunt is dat een goede samenwerking begint met vertrouwen. Dus bij ons krijg je naast vertrouwen veel vrijheid en autonomie. Wij sturen op output!

Herken jij jezelf in deze vacature, solliciteer dan direct! Herken je jezelf niet volledig? Solliciteer dan ook direct, wie weet kunnen we een match maken.

REGIO:

Zuid-Holland

VACATURETYPE / FUNCTIETYPE:

ContractFunctie:projectcoördinator
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met EQIN Industrial via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Projectcoordinator EQIN Industrial 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures