Vacature Qhse Manager

Qhse Manager in Maasdijk

Ben je iemand die sterk in zijn schoenen staat en het QHSE beleid van de PB Group verder gaat professionaliseren?

Heb je ervaring met het opzetten en verbeteren van kwaliteitsmanagementsystemen? Ben je bekend met implementaties met behulp van Lean technieken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit is je uitdaging

Binnen de PB Group zijn wij gespecialiseerd in geavanceerde oplossingen voor de tuinbouwsector. De PB Group bestaat uit PB tec Maasdijk (Nederland), PB tec Projects Canada ltd. Edmonton (Canada), PB tec USA Inc Dallas (USA), Powerplants Australia Hallam (Australië), VH systems Bergschenhoek (Nederland), InFa Techniek Waalwijk (Nederland) en PB sys Rotterdam (Nederland).

Bij de PB Group bieden we innovatieve technologieën en systemen voor klimaatbeheersing, irrigatie en automatisering in de glastuinbouw, en bieden we oplossingen die de efficiëntie en productiviteit van onze (internationale) klanten helpt te verbeteren en zo een duurzame en geoptimaliseerde omgeving voor het kweken van gewassen in kassen te creëren.

Wij maken onderdeel uit van Atrium Agri, een groep samenwerkende bedrijven binnen de internationale tuinbouwsector. Samen met de andere bedrijven vormt de PB Group een kennisplatform op het gebied van totaalconcepten, kassenbouw, water, klimaat, automatisering, energie en consultancy. We werken samen met de andere bedrijven met behoud van onze eigen identiteit.

Als QHSE manager ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu voor de PB Group. Als QHSE manager voor de PB Group krijg je de ruimte en vrijheid om beleid, procedures en trainingen te ontwikkelen en te implementeren om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen onze werkomgeving te waarborgen en verder te ontwikkelen.

Op dit moment staat ons QHSE beleid nog in het beginstadium en zoeken we iemand die dit beleid verder gaat oppakken en professionaliseren. Je zult aan de hand van de Lean principes zorgen voor continue verbetering en ontwikkeling van de PB Group. De uitdaging zit hem mede in het feit dat de organisaties die onder de PB Group vallen allemaal hun eigen identiteit bevatten en zul je dus ook per bedrijf verschillende projecten oppakken. Zo zul je het ene moment bezig zijn met procedurele stroomlijning van InFa Techniek om vervolgens bij PB tec culturele kwaliteit en veiligheid te sturen.

Wat ga je doen als QHSE manager?

QHSE beleid verzorgen

 • Formuleren van het QHSE beleid en zorgen voor een praktisch en doelgerichte vertaling op de werkvloer, in samenwerking met de bedrijven van de PB Group.

Certificering en structurering

 • Formuleren van het QHSE beleid en zorgen voor een praktisch en doelgerichte vertaling op de werkvloer, in samenwerking met de bedrijven van de PB Group.
 • Brengen van structuur en zorgen voor naleving van de klantvereisten en geldende internationale wet- en regelgevingen op QHSE gebied.

Processen verbeteren en samenwerken

 • Stimuleren van de organisatie om continu te verbeteren op het gebied van veiligheids- en bedrijfsprocessen bij alle bedrijven van de PB Group, in de productie en logistiek, als op de nationale en internationale projectlocaties.
 • Integraal samenwerken met de Management Teams en de teams binnen de PB Group bedrijven.

Aanspreekpunt en projecten

 • Optreden als aanspreekpunt t.a.v. veiligheid en milieu voor overheden en andere contacten.
 • Bezoeken van projecten, zowel in het binnen- en het buitenland.

Denk jij dat je de perfecte match bent voor deze functie? Heb je de vaardigheden en passie die we zoeken om ons team te versterken? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!


Wij verwachten

 • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur Hogere Veiligheidskunde.
 • Ervaring met het opzetten en verbeteren van kwaliteitsmanagementsystemen.
 • Het is een pré als je kennis/ervaring hebt met ISO 45001.
 • Bij voorkeur bekend met implementaties met behulp van Lean Technieken of in het bezit van Greenbelt opleiding.
 • Een ervaren verandermanager op het gebied van veiligheid en bedrijfsprocessen.
 • Kennis van de relevante Arbo-, milieu, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften.
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.
 • Goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift.

Wij bieden

 • Veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kun je naar eigen inzicht inrichten.
 • Een platte organisatiestructuur, waardoor we snel kunnen schakelen.
 • Een passend arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een bovengemiddeld salaris voor jouw bovengemiddelde prestaties en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels een persoonlijk ontwikkelplan.


Functie:qhse manager
Startdatum:08-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PB Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Qhse Manager PB Techniek 08-10-2023

Bekijk ook andere vacatures