Vacature Resourceplanner UK

Resourceplanner UK in Maasdijk

Resourceplanner UK

Ben jij een resourceplanner met interesse en ervaring in de logistieke branche? Wil jij deel uitmaken van onze leuke en dynamische Fresh afdeling en herken jij jezelf in onderstaande taken en verantwoordelijkheden? Dan nodigen we je graag uit om te reageren!

We zoeken een doortastende, leergierige en oplossingsgerichte Resourceplanner voor onze afdeling Fresh in ons nieuwe pand in Maasdijk!

Hieronder een aantal van jouw werkzaamheden:

 • Jouw specialisme is onze eigen wagens en charterbestand op een zo goed mogelijke manier in te plannen.
 • Samen met je collega's van team Fresh een goede balans creëren tussen efficiency en klantwensen.
 • Overzicht bewaren over alle leveringen in het Verenigd Koninkrijk, (proactief) anticiperen op uitdagingen en zorgen dat klanten een betrouwbare service ervaren.

Wie zoeken we?

 • Een doorzetter die houdt van puzzelen en altijd het maximale uit zijn planning wil halen.
 • Een sociale teamspeler die het liefste samenwerkt met zijn collega's en onderdeel wil zijn van het Team Fresh.
 • Een flexibele topper die het als een voordeel ziet dat er gewerkt wordt in verschillende diensten tussen 06.00 uur 's ochtends en 20.00 uur 's avonds. 's Morgens naar de sportschool voor het werk of vroeg in de middag nog een late lunch op het terras, zijn momenten die jij maximaal benut doordat je ver van te voren op de hoogte bent van jouw diensttijden.

Herken je jezelf in het profiel? Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via . Hopelijk tot snel!
Nog geen ervaring als planner? We kunnen altijd in gesprek gaan, want bij DLG kan je ook beginnen als junior planner en al lerende doorgroeien.

Wat bieden wij jou?

Ook jij ontvangt uiteraard een prima salaris als je onderdeel wordt van Team DLG. De functie is ingeschaald in schaal 8 van ons loongebouw (salarismaximum van € 4.755,- bruto per maand, op basis van 40 uur).

Wat kan je verder verwachten als je bij ons komt werken?

 • We bieden een mooie reiskosten- en pensioenregeling.
 • Je krijgt 24 vakantiedagen en 3,5 ADV dag (FT).
 • Op werkdag 1 ligt er een leuke goodiebag voor je klaar.
 • Je komt te werken in een prachtig, gloednieuw kantoor in Maasdijk.
 • Verder bieden we een leasefietsregeling voor de vitaliteit.
 • Er liggen genoeg kansen om je te ontwikkelen bij DLG, het is aan jou om die te grijpen!
 • Incidenteel thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • En tot slot, we bieden je een informele werksfeer met gezellige collega's!

We deliver.

Als resourceplanner met het specialisme de UK Planning, is het iedere dag weer puzzelen geblazen om de meest efficiënte planning neer te zetten en het maximale uit het materiaal en de beschikbare chauffeurs te halen. Dit is voor jou iedere dag weer een uitdaging, waardoor jij iedere keer de werkdag afsluit met een voldaan gevoel. Het is jullie toch maar mooi weer gelukt! Plannen bij DLG is topsport!

DLG heeft veel verschillende takken van (trans)sport. Vervoer van AGF naar het Verenigd Koninkrijk, van en naar de Rotterdamse en Antwerpse haven met de afdeling Zeecontainervervoer of met bevroren levensmiddelen Europa in. Binnen al deze afdelingen wordt elke dag een topprestatie geleverd.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die een teamprestatie willen leveren. Een collega waar wij op kunnen rekenen. Wil jij deel uit maken van #TeamDLG ? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!


MBO / HBOFunctie:resourceplanner uk
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4755 – 4755
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DLG I via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Resourceplanner UK DLG I 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures