Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Rozenburg Nh

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Schoonmaak medewerker bij BP Europoort in omgeving Rozenburg

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime baan? Werk jij graag met leuke collega's? Lees dan snel verder!

€ 12,15 - € 13,87 per uur

Schoonmaak medewerker bij BP Europoort in omgeving Rozenburg

35 uur per week

€ 12,15 - € 13,87 per uur

Functieomschrijving

Altijd al nieuwsgierig geweest naar Europoort Rotterdam? Ben jij fysiek sterk en ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is Gom op zoek naar jou!


Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's bij BP in Europoort, vlakbij Rozenburg. De afwisseling is groot in werkomgeving en werkzaamheden, maar het aller belangrijkste is dat het werk veilig is. Een VCA is daarom verplicht. Heb je dit niet? Dan helpen wij je graag met het behalen hiervan. Opdrachtgevers hebben de eigen veiligheidsvoorschriften en trainingen, jij gaat deze trainingen allemaal volgen.


De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 13:00. De werktijden zijn in overleg met de leidinggevende. Het gaat om een parttime dienstverband van 35 uur in de week.


De locatie is vanuit Rotterdam helaas slecht te bereiken met het OV. Daarom is het belangrijk dat je in het bezig bent van eigen vervoer zoals een auto, fiets of een scooter.


Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:


 • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €12,15 en €13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar €12,58 tot €14,35 per uur vanaf 21 jaar) ;
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
 • en diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;


 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • een VCA of je bent in staat deze te behalen;
 • eigen vervoer zoals een auto, fiets of een scooter, op bij de locatie te komen;
 • je bent fysiek sterk en steekt graag je handen uit de mouwen;
 • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré).

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Europoort Rotterdam, Zuid-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!

Ik kom graag met je in contact.

 • Stuur mij een appje

38 - 38 uur

€ 12,15 - € 13,87 per uur

36 - 36 uur

€ 12,15 - € 13,87 per uurFunctie:medewerker schoonmaak
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:35 – 35

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures