Vacature Testmanager

Testmanager in Maasdijk

Testmanager

"Het opzetten van Testmanagement binnen het IT Change Programma. "

Maasdijk Zuid-Holland

Import / Export AGF Tuinbouw AGF

ICT

32 - 40 uur

HBO

Wat ga je doen als Testmanager?

Binnen onze organisatie zijn we bezig met de digitale transformatie om het totale applicatielandschap onder de loep te nemen en via diverse projecten te vernieuwen en te transformeren. Hiervoor hebben we een IT Change Programma opgericht ("Data telen"). Op dit moment zijn we bezig met diverse implementatietrajecten op het gebied van Power BI en Microsoft 365. En in 2022 zijn we gestart met de bouw van een nieuwe ERP-omgeving, welke bij verschillende van onze bedrijven de komende jaren live zullen gaan.

Als Testmanager ben je dé spin in het web voor de bewaking van de kwaliteit en of processen voldoende worden afgedekt door nieuwe of aangepaste systemen. De rol bestaat uit 2 delen:

 1. Het opzetten van Testmanagement binnen het IT Change Programma en de IT Beheersorganisatie;
 2. Het organiseren/begeleiden/uitvoeren van de testactiviteiten samen met de IT leveranciers, projectmedewerkers en de verschillende mensen uit de business.

Deze functie is nieuw binnen Harvest House en geeft jou daarom ook nog ruimte om deze functie vorm te geven en in te richten. We werken in diverse projecten op basis van Agile, Scrum en DevOps "way of working" principes. Deze werkwijze moet in de project en IT-beheersorganisatie verder worden opzet en doorgevoerd worden.

Je rapporteert direct aan Arjan van der Vliet, waarmee je samenwerkt in het programma Data Telen. De IT-afdeling groeit en is in ontwikkeling, in het huidige team zitten zeven medewerkers, waarvan drie functioneel applicatiebeheerders.

Welke taken krijg jij?

 • Opzetten van testmanagement/test-coördinatie en daarover inhoudelijk rapporteren richting het management;
 • Inhoudelijke test-taken, zoals opstellen van testprocessen, kwaliteitsnormen, bepalen test coverage en test approach, testcases maken, interpretaties en (laten oplossen van testbevindingen);
 • Initiëren en coördineren van keten-testen binnen en over de teams, waarbij je vanuit specifieke (keten) testtrajecten begeleiding geeft;
 • Afstemmen met de verschillende stakeholders (testers vanuit de leveranciers, projectmanagers, product owners en eindgebruikers) binnen en buiten het team zodat de juiste zaken op het juiste moment uitgevoerd worden.

Wat krijg je?

 • Jaarcontract voor een fulltime dienstverband (38 uur) met zicht op een vast dienstverband;
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Uitgebreide studiemogelijkheden;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke dag fruit en een gezonde lunch.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding gericht op testmanagement;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring binnen de AGF is een pré;
 • Je hebt ruime en praktische ervaring met diverse soorten testtrajecten in omgevingen waarbij meerdere gekoppelde systemen en teams betrokken zijn;
 • Je hebt sterke affiniteit met (business processen en geïntegreerde (logistieke) ketens;
 • Je competenties zijn: analytisch sterk, werkt graag samen, nauwkeurig en resultaatgericht;
 • In je werk ben je transparant, daadkrachtig, proactief, betrokken en direct;
 • Je krijgt energie van het werken in een omgeving die transformeert, waar de kernprocessen binnen de bv's, alsmede de connecties naar de telers, pakstations en de andere bv's, worden samengebracht in een vernieuwd applicatie landschap.

Werken bij Harvest House:

Wij zijn Harvest House, een coöperatie van Nederlandse telers. Wij telen tomaten, paprika's, en komkommers en brengen die bij consumenten over de hele wereld. We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. Wij stimuleren iedereen bij Harvest House om gezond te groeien, te werken én te leven. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. We hebben uitgebreide studiemogelijkheden en we gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een passend salaris en er is een bonusregeling van kracht. We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt van ons elke dag fruit en wij bieden je een gezonde lunch en wekelijks krijg je onze producten mee naar huis. Bovendien zorgen we voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

Gezond begint bij ons.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar of solliciteer door middel van onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen? Bel ons dan op .Functie:testmanager
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Harvest House via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Testmanager Harvest House 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures