Vacature Truckwash Medewerker

Truckwash Medewerker in Rozenburg Nh

Waar ga je werken

Den Hartogh heeft een drietal eigen werkplaatsen in Nederland, België en Duitsland. De werkplaats in Nederland is gevestigd in Rozenburg, waar de afdelingen Automotive en Tankservices het onderhoud verzorgen van ons rollend materiaal (trucks, chassis, tankopleggers) en onze tankcontainers incl. generatoren. Het team in Rozenburg bestaat uit 40 collega's. Voor de werkplaats in Rozenburg zoeken we een fulltime truckwash medewerker.


Wat ga je doen

Als truckwash medewerker zorg je ervoor dat onze trucks er elke dag netjes en schoon uitzien. Den Hartogh bezit eigen trucks in binnen en buitenland, waardoor je te maken krijgt met collega's uit heel Europa. Voldoende kennis van de Engelse taal is daarom belangrijk. Je zorgt ervoor dat de wasstraat er verzorgd bijstaat en let er daarnaast op dat er voldoende reinigingsmiddelen zijn. Werkdagen zijn van maandag tot vrijdag en de werkplaats is open van 7:00 - 18:00 uur, waar je werktijden op aangepast worden.


Job requirements

De ideale kandidaat:

  • Minimaal 18 jaar oud;
  • Woonachtig in een straal van 20 km van Rozenburg;
  • Affiniteit met trucks;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal;
  • Zelfstandig en accuraat.

Ons aanbod:


  • Een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen;
  • Veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (TLN CAO Beroepsgoederenvervoer) met o.a. vakantiedagen, goed pensioen, reiskostenvergoeding, etc.

Enthousiast?


Upload je gegevens via onderstaande knop en voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met : of .Functie:medewerker truckwash
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Den Hartogh Liquid Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Truckwash Medewerker Den Hartogh Liquid Logistics 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures