Vacature Uitzendkrachten

Uitzendkrachten in Maasdijk

Verzekerd van een goede baan in Nederland.

Samen werken aan een toekomst

Met het werkplezier van CombiVliet.

Werken bij CombiVliet

Voor kortere of langere tijd aan de slag in een ander land? Kies voor Nederland.

Wat is het voor werk?
Werken in de kassen is bij een bedrijf als CombiVliet seizoenswerk. In de zomer beginnen we meestal 's-morgens vroeg. Dan ben je in de middag eerder klaar.

Je hebt altijd collega's om je heen. Mensen uit allerlei landen met verschillende culturele achtergronden. Je kunt voor een paar maanden terecht, maar ook langer als je wilt. NL Jobs kan ook voor jaarrond werk zorgen waarbij in het laagseizoen werk in een andere branche wordt aangeboden.

En wil je verder groeien naar een vaste en zelfstandige baan? Dan kun je zelfs de leiding krijgen over een eigen team of een specialisatie ontwikkelen.

Werkplezier verzekerd
Bij CombiVliet ben je niet zomaar een 'inleenkracht'. Wat we doen in onze kassen, doen we samen. Daarom vinden we goede arbeidsomstandigheden belangrijk. Daarom betalen we je een eerlijk loon. Daarom kunnen we je een MBO-opleiding aanbieden. En daarom doen we nog veel meer om jou met plezier te laten werken. Ons uitzendbureau ontzorgt je in alles. Bijvoorbeeld zorgen voor goede huisvesting, vervoer van en naar het werk en medische begeleiding.Functie:uitzendkrachten
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CombiVliet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Uitzendkrachten CombiVliet 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures