Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Maasland

BrabantZorg

Verzorgende IG | 16 - 24 uur

Dit ga je doen

Werk jij graag in een dorpse setting maar in een mooi, pas gerenoveerd gebouw? Ben je Verzorgende IG? Kom dan eens kennismaken met Maasland in Herpen!
Wat ga je doen?
Je komt te werken op locatie Maasland. De sfeer op deze locatie is huiselijk en warm te noemen. De bewoners hebben ieder hun eigen ruime appartement. Een groot aantal bewoners is overdag en 's avonds te vinden op de huiskamer of in ons ontmoetingsplein. Op de huiskamer wordt er samen gekookt en gegeten, een spelletje gedaan en tv gekeken. Je werkt nauw samen met je andere collega's, zoals de gastvrouw plus. Als Verzorgende IG ben je zowel verantwoordelijk voor de zorg als het stuk welzijn. Je helpt of coacht de bewoners bij zijn/ haar algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals wassen, aankleden, eten en drinken. Hierbij verlies je de eigen regie en zelfredzaamheid van de bewoner niet uit het oog. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het medicijngebruik.

Wat bieden wij jou?
Een gastvrij ontmoetingshuis aan de rand van Herpen, dat is Maasland. Er is een grote tuin met dieren, die het landelijke karakter van het huis onderstreept. En de deuren van ontmoetingsplein De Herperduin staan wijd open, ook voor bezoekers. Dat is gastvrijheid op z'n best.
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!
Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:

 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;

 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);

 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Een salaris in FGW 35: minimaal € 2.324,- en maximaal € 3.177,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;

 • En last but not least: fijne collega's!


Wie ben jij?

Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma mbo-3 Verzorgende IG, waarbij ervaring is gewenst.

 • Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel met oplettend vermogen;

 • Ben je zowel zelfstandig als sociaal waardoor je je verbaal goed kunt uitdrukken;

 • Beschik je over kennis van actuele werkvoorschriften en zorgprocessen;

 • Is de sociale kaart jou niet onbekend;

 • Zijn digitale vaardigheden voor jou geen hogere wiskunde;

 • Heb je affiniteit met de bewoners met een somatische grondslag;

 • Heb je ervaring met (gedrags)problematieken zodat je kunt omgaan met verschillende zorgsituaties.

Dit ben jij

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?

 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;

 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen of bellen met via of teammanager Anita van den Broek via .


Deel vacature

Herpen , Noord-Brabant , Nederland

€ 2.324 - € 3.177 per maand

Zorg en WelzijnFunctie:verzorgende ig
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2324 – 3177
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting BrabantZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Verzorgende IG Stichting BrabantZorg 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures