Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Maassluis

Vrijwilligers

Met een groot hart voor hun medemens en de maatschappij zijn onze vrijwilligers een belangrijk onderdeel van Stoed. Samen met hen werken wij aan perspectief en groei voor mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid. Dit doen we op het gebied van wonen, sociale contacten, financiën, dagbesteding, daginvulling, zingeving en gezondheid. Jij kunt hier aan bijdragen!

Mogelijkheden

Als vrijwilliger bij Stoed kun je op verschillende manieren je steentje bijdragen. Daarnaast kun je op verschillende locaties aan de slag.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het ontvangen van bezoekers en zorgen voor een kopje koffie, gezelligheid en een fijne sfeer in Buurtcentrum De Hooftzaak.
 • Als chauffeur cliënten van de dagbesteding ophalen en thuisbrengen.
 • Ondersteunen bij het ontbijt of de lunch voor bezoekers van Buurtcentrum De Hooftzaak.
 • Ondersteunen bij de maaltijden in onze dak- en thuislozenopvang.
 • Begeleiden van muziekprojecten.
 • Ondersteunen bij het geven van trainingen m.b.t. taal en/of sociale vaardigheden.
 • Kapotte apparaten van stadsgenoten repareren bij het Repair café.
 • Meewerken aan het bedenken, opzetten en uitvoeren van activiteiten m.b.t. creativiteit, ontwikkeling, zingeving en milieu- & duurzaamheid.
 • Een maatje zijn voor de bewoners van onze woonlocaties en samen met hen iets leuks doen.

"Ik heb altijd hard gewerkt. Achter de geraniums zitten, is niks voor mij, ik ben liever lekker bezig. Een praatje hier en daar, m'n ervaring delen en als ik dan zie dat mensen blij zijn, dan ben ik ook tevreden.

"

Wat hebben wij jou te bieden

Het vrijwilligerswerk levert jou ook iets op! Je ontmoet nieuwe mensen en je hebt een fijne en interessante tijdsbesteding. Daarnaast doe je nieuwe kennis en ervaring op, breng je bestaande kennis en ervaring in de praktijk en geeft het je een goed gevoel dat je iets voor anderen hebt kunnen betekenen.

"Dit vrijwilligerswerk heeft me veel ervaring en nieuwe contacten opgeleverd. Dat is leuk én het staat goed op m'n cv.

"

Als vrijwilliger bij Stoed doe je er toe! Wij zorgen er vanuit de visie van Positieve Gezondheid voor dat onze vrijwilligers met plezier aan de slag gaan en dat het vrijwilligerswerk goed is geregeld.Functie:vrijwilligers
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Zorg Stoed via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Vrijwilligers Stichting Zorg Stoed 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures