WATERSCHAPSBLADHoogheemraadschap van Delfland – aanvraag Watervergunning - Noordvliet 5XW, Maassluis

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Z-23-106668Dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland hebben een aanvraag voor een watervergunning ontvangen op 1 december 2023 voor het plaatsen van een terrasboot in de Noordvliet op de locatie Noordvliet 5ZW, Maassluis.Deze bekendmaking is informatief. Het indienen van een bezwaarschrift is in dit stadium niet mogelijk. Als er over deze aanvraag beslist is, wordt de beschikking op de aanvraag ook bekendgemaakt. Tegen die beschikking kunt u wel bezwaar maken.De aanvraag kunt u raadplegen via de bijlage bij deze publicatie. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC) via loket@hhdelfland.nl, graag onder vermelding van het boven in dit document genoemde zaaknummer.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Maassluis. Bekijk alle Bekendmakingen Maassluis in Maassluis.

https://maassluiskrant.nl/bekendmakingen-maassluis/

Deel dit bericht:

Redactie Maassluiskrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Maassluiskrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Maassluis.

Gerelateerde berichten