Vacature Woonbegeleider

Woonbegeleider in Maassluis

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Woonbegeleider

IPSG08537

Ben jij als zorgprofessional op zoek naar diversiteit in je werk, zodat het altijd boeiend blijft? Dan is deze uitdaging precies wat je zoekt! Hier kun je zorg en begeleiding combineren en is geen enkele dag hetzelfde. Heb jij wat nodig is om als woonbegeleider deze uitdaging aan te gaan?

Wie zijn wij?

Wij zijn 9 volwassen cliënten met een verstandelijke beperking wonend in een sfeervolle woning midden in een Woonwijk in Maassluis. Hier ontvangen wij zorg en begeleiding van een enthousiast en gedreven team van begeleiders. Wij houden van gezelligheid en een praatje Doordat wij verbaal best wel sterk zijn worden wji weleens overschat.

In Maassluis staat midden in de woonwijk een sfeervolle woning. Hier wonen 9 volwassen cliënten per woning. Op onze locatie in Maassluis wonen volwassen cliënten van jong tot oud, cliënten die best zelfstandig zijn, maar ook cliënten die verzorging nodig hebben. Een prachtige mix van wat de gehandicaptenzorg zo mooi en divers maakt. Welke cliënten passen er goed bij jou? Dat is de vraag die wij samen met jou willen beantwoorden.

Jouw baan als woonbegeleider

Jouw baan als woonbegeleider is veelzijdig. Door de diverse zorgbehoeften van de verschillende cliënten, waaronder mensen met een matig verstandelijke beperking, ernstige verstandelijke beperking, autisme of dementie, is geen enkele dag hetzelfde. Je wisselt regelmatig tussen begeleiding en aansturing, en soms neem je zelfs de volledige zorg over. Daarnaast ben je als begeleider mbo4 verantwoordelijk voor het afstemmen van doelen en afspraken met de cliënt en betrokkenen, het vastleggen ervan in hun zorgplan, het monitoren van de voortgang en het coachen van je collega's.

Jouw werktijden zijn:

 • 17.00 - 8.30 uur, er staat een heerlijk bed voor je klaar.
 • 15.00 - 21.00 uur.
 • 06. 45 - 10.45 uur waardoor je rest van de dag vrij hebt om van te genieten.

Jouw profiel als woonbegeleider

Als woonbegeleider ben je:

 • Stoer je hebt tatoeages of rijdt motor. Plakplaatjes of de elektrische fiets rekenen wij ook goed.
 • Sterk : je bent fit en kunt tegen een stootje. Je staat stevig in je gympies, maar kunt ook goed tot 10 tellen (soms tot 20 en dan nog een keer tot 10).
 • Sociaal : je bent geen grijze muis. Wij houden van uitgesproken karakters en gekkigheid. Als je ooit in een meidengroep of boyband wil zitten, dan is dit je kans om al je creativiteit te laten zien.
 • Doornroosje: voor jou is slapen op locatie geen uitdaging, maar eerder een kans om sneller je benodigde uren te behalen.

Tevens heb je een relevante afgeronde zorgopleiding op mbo-3 of mbo-4 niveau. Heb je nog geen zorgdiploma, maar ben je zo stoer dat de tatoeages jou vragen of ze op je arm mogen zitten? Neem dan even contact op met afdeling recruitment om de BBL mogelijkheden te bespreken.

Wat bieden wij?

 • Een vaste aanstelling met contracturen 20 uur per week en de mogelijkheid om extra uren te werken middels flexibel werk
 • De mogelijkheid om tot 36 uur per week te werken in de regio via shiftbidding
 • Een bruto maandsalaris van € 2.258 - € 3.432 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 35/40
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Diverse doorbetaalde cursus -en opleidingsmogelijkheden
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Informatie

Bij Ipse de Bruggen werken wij met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Heb je vragen? Stel deze dan gerust aan het team, tel: (tussen 11-15 uur is er niemand op de woning).
Functie:woonbegeleider
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2258 – 3432
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Woonbegeleider Ipse de Bruggen 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures