Vacature Activiteitenbegeleider WMO

Activiteitenbegeleider WMO in Schiedam

Activiteitenbegeleider WMO in Schiedam

 • 28 uur
 • Frankeland in Schiedam
 • Professional
 • minimaal €2.466,72 en maximaal €3.502,58 op basis van 36 uur
 • Behandeling & welzijn

Heb jij ontdekt dat de ouderenzorg écht jouw passie is? Wil jij het verschil maken voor ouderen door middel van jouw gastvrije zorg, warmte, creativiteit én gezelligheid?
Zorg jij voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners? Voor onze locatie Frankeland zijn wij binnen de WMO op zoek naar een Activiteitenbegeleider!

Dit ga jij doen

Als Activiteitenbegeleider zet je je in voor een zinvolle dagbesteding die past bij de wensen en mogelijkheden van onze bewoners van de aanleunwoningen. Wat je gaat doen? Het organiseren van een variatie aan leuke activiteiten! Dit doe je in nauwe samenwerking met de directe collega's van je team en ook met de zorgteams en vrijwilligers.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coordineren en ondersteunen van verschillende activiteiten. Ondersteuning krijg je van onze vele vrijwilligers van de Frankelandgroep. Met jouw enthousiasme en uitstraling weet jij onze bewoners te motiveren om deel te nemen.

Dit ben jij

Goede zorg begint voor ons bij het inzetten van deskundige, bevlogen en betrokken medewerkers. Hart voor de zorg en kwaliteit staan voorop. Hoe jouw vrienden jou omschrijven? Creatief! Coordineren, plannen en organiseren is jouw tweede natuur.

Verder vragen we:

 • een diploma in de richting van SPW of SPH, MMZ/PBSD of sociaal cultureel werk;
 • stage- of werkervaring en affiniteit met ouderen en psychogeriatrie;
 • dat je flexibel inzetbaar bent

Wij zijn de Frankelandgroep!

 • Wij zijn trots op onze kwaliteit van zorg. Die is beloond met een gouden keurmerk (voor al onze locaties!)).
 • Wij kennen een hoge medewerkerstevredenheid (met het cijfer 8,8) en bijzonder laag ziekteverzuim (wij staan al jaren in de top 3 van de zorg).
 • Wij geloven dat goede zorg begint bij het inzetten van deskundige, bevlogen en betrokken medewerkers. Daarom investeren wij graag in jou
 • Wij zetten ons in voor jouw werkgeluk! Wij willen dat je gezond, veilig en met plezier jouw werk kunt doen.
 • Een jaarcontract van 28 uur per week met uitzicht op een vast dienst verband.
 • Een salaris volgens de CAO VVT in functiegroep 35 of 40, afhankelijk van opleiding, ervaring en werkzaamheden, van minimaal € 2.466,72 en maximaal € 3.502,58 bij een 36-urige werkweek.
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

De mogelijkheid om opleidingen en training te volgen om je persoonlijk te ontwikkelen (o.a. via ons eigen opleidingsinstituut).

En vele andere prettige arbeidsvoorwaarden, zoals gratis gebruik van ons zwembad en de fitnessruimte, voordelig afhuren van onze vakantievilla's in Rockanje en Calpe (Spanje), het fietsenplan, de collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar DSW en collectieve pensioenregeling bij PFZW.

Wij zijn de Frankelandgroep! Wij streven er dagelijks naar om onze bewoners in onze vijf locaties in Schiedam en Vlaardingen én onze cliënten in de thuissituatie hun eigen leefstijl te kunnen laten voortzetten in een veilige en vertrouwde omgeving. Onze visie luidt dan ook: 'Zo gewoon mogelijk'.

De hoge tevredenheid van onze klanten en onze goede reputatie zijn vooral te danken aan de geweldige inzet en het grote enthousiasme van onze medewerkers en vrijwilligers. Onze medewerkers zijn nuchter, behulpzaam, bijzonder gastvrij en betrokken.

Zijn wij wat jij zoekt?

Spreekt onze manier van werken, denken en doen jou aan? Solliciteer dan direct via de intranetpagina. Heb je toch nog wat vragen? Bel gerust even met Inge van Rijn, Manager Behandeldienst & Welzijn via .

De kosten die je maakt voor het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), worden door de Frankelandgroep vergoed.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Activiteitenbegeleider WMO in Schiedam

 • 28 uur
 • Frankeland in Schiedam

Heb je vragen over werken bij de Frankelandgroep?Functie:activiteitenbegeleider wmo
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2466 – 3502
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Frankelandgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. Activiteitenbegeleider WMO Frankelandgroep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures