Vacature Bedrijfsarts

Bedrijfsarts in s-Gravenhage

Detachering / Solliciteren

Verstuur je Solicitatie naar


Heb je affiniteit met de bedrijfs-/verzekeringsgeneeskunde? Heb je een wachttijd voordat je met je opleidingsplaats kunt starten? Ben je jezelf aan het oriënteren op je vervolg specialisatie?
Wij bieden je een uitdagende en dynamische werkplek binnen de wereld van de Sociale Verzekeringen waarin je de wetgeving met betrekking tot WIA/WAO, WAJONG en Ziektewet zult leren uitvoeren. Na een korte inwerkperiode zul je onder begeleiding van een geregistreerde professional je werkzaamheden uitvoeren.
Arbohealth biedt je geen dienstverband, maar een detacheringsplek met maximale vrijheid. Je opereert als zelfstandige waarbij je zelf je werkuren, werktijden en inkomsten bepaalt. Wel is het belangrijk dat je voldoet aan enkele basiseisen.
• In bezit van een geldig artsdiploma
• Dynamisch, gemotiveerd, kunnen inspelen op wisselende vraag van opdrachtgevers, pro-actief, meedenkend en (zelf)kritisch
• Minimaal 6 maanden beschikbaar
• Affiniteit met Sociale Geneeskunde
• Bereidheid om een inwerkprogramma te volgen
• In bezit van een VAR-verklaring of bereidheid deze aan te vragen
Als tegenprestatie biedt ArboHealth jou de gelegenheid om tot een aanzienlijk bedrag te verdienen: tot 3 x modaal (modaalinkomen ca. € 30.000,-)
Verstuur je Solicitatie naar

Bedrijfsarts In-Company

De core bussiness van ArboHealth is het detacheren van bedrijfsartsen binnen organisaties, de bedrijfsarts in-company. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf is er één of meer dagdelen per week een bedrijfsarts intern aanwezig. Naast verzuim- en reïntegratie-vraagstukken kan deze ook niet-verzuimende medewerkers met vragen en/of klachten over arbeid en gezondheid deskundig adviseren.

Functie:bedrijfsarts
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2315 – 2315
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Arbohealth via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Bedrijfsarts Arbohealth 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures