Vacature Behandelcoördinator/Gedragsdeskundige Kind en Jeugd

Behandelcoördinator/Gedragsdeskundige Kind en Jeugd in Spijkenisse

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


Behandelcoördinator/Gedragsdeskundige Kind en Jeugd

IP09485

Heb jij enige ervaring met kinderen/jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en complex gedrag en/of psychiatrische problematiek én wil je werken in een gezellig en hecht team? Wij hebben een uitdagende vacature voor een inspirerende en motiverende Psycholoog/Orthopedagoog/Gedragswetenschapper.

Wie zijn wij

Binnen ons behandelcentrum Kind & Jeugd in Spijkenisse worden verschillende vormen van behandeling geboden, variërend van ambulant tot dagbehandeling. In een multidisciplinair team werk je samen met de cliënt, zijn systeem en het team aan vermindering van de problematiek en het realiseren van een toekomstperspectief. Onze kernwaarden zijn: gezinsgericht, maatwerk en zo kort als kan, zo lang als noodzakelijk.
In de regio Rijnmond Rotterdam participeren we in meerdere (integrale) samenwerkings-projecten met ketenpartners. Bij Ipse de Bruggen werken we met zelforganiserende teams; de verschillende rollen zijn verdeeld in de teams en medewerkers hebben een grote eigen professionele verantwoordelijkheid. Voor meer informatie over deze locatie klik hier.


Jouw baan als behandelcoördinator/gedragsdeskundige kind en jeugd

 • Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van cliënten met een (licht) verstandelijke beperking met enkelvoudige en complexe gedrags- en/of psychiatrische problematiek. Je doelgroep is zeer gevarieerd, deze loopt van cliënten van 0 jaar t/m 17 jaar, LVB tot en met EMVB. Als behandelcoördinator ben jij de spil in het multidisciplinaire team van begeleiders, behandelaren, waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en vaktherapeuten. De cliënten ontvangen dagbehandeling binnen een kinderdienstencentrum (KDC), binnen vroegbehandelingsgroepen en/of ambulante begeleiding/behandeling in de thuissituatie, vanuit het multidisciplinaire team. Als behandelcoördinator stuur jij het multidisciplinaire team aan. Je voert ondersteunende gesprekken met ouders, begeleiders en andere betrokkenen.
 • Je brengt gevraagd en ongevraagd advies uit ten aanzien van het behandelklimaat.
 • Je bent samen met begeleiders verantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde behandelplan dan wel behandeltraject.
 • Je landt in een hecht en warm team waar altijd gelegenheid is om te overleggen, waar werkbegeleiding wordt geboden en je kunt participeren aan intervisie

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde master opleiding tot psycholoog/orthopedagoog. Bij voorkeur heb je je diagnostiek/BAPD aantekening en ben je SKJ geregistreerd. Je hebt enige kennis en ervaring in het opstellen van behandelplannen, gericht op kinderen met een beperking en complex gedrag en het coördineren van de uitvoering hiervan. In contact met ouders en begeleiders heb je behoorlijk wat tact en inlevingsvermogen. Je kunt tegenstellingen overbruggen en motiveren. Je werkt systematisch en ordelijk aan rapportage en het elektronisch cliëntdossier. Je hebt kennis en ervaring van methoden en methodieken en weet deze toe te passen. Jouw werkhouding is betrokken en collegiaal, je werkt graag in teamverband. Bevlogenheid voor het vakgebied en een flexibele, enthousiaste instelling vinden we belangrijk.

Wat wij bieden

 • Het betreft een functie van 16-24 uur per week
 • Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van de vervanging ingaande per 1-7-2024 t/m 1-2-2025, mogelijk met een verlenging
 • Ondersteuning bij het behalen van je diagnostiek aantekening/ BAPD behoort tot de mogelijkheden
 • Een bruto maandsalaris van € 3.768 - € 5.477 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 60
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op loopafstand van de locatie
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten. Daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Charlotte van der Cammen (behandelcoördinator), tel: op of (), tel: .

Publicatiedatum

27.05.2024

Solliciteer voor

11.06.2024

Algemene informatie

Match criteria

Gewenst aantal uren

 • 16 - 24 uur

Standplaats

 • Spijkenisse

Type Zorg

 • Kind en jeugd


Functie:behandelcoördinator gedragsdeskundige kind jeugd
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3768 – 5477
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. Behandelcoördinator/Gedragsdeskundige Kind en Jeugd Ipse de Bruggen 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures