Vacature Calculator

Calculator in Vlaardingen

Junior calculator / Adviseur

Voor het versterken van het klantteam planmatig onderhoud en renovaties zijn wij op zoek naar een calculator/ adviseur. Samen met het team van projectleiders en teamleiders ben je als calculator de adviseur van onze opdrachtgevers. Je denkt actief mee in het zoeken naar de optimale scenario voor het (meerjarig) in stand houden of upgraden van vastgoed. Op basis van jouw analyse van de toestand van het complex worden plannen uitgewerkt en door jou overlegd met de interne en externe stakeholders. Als calculator rapporteer je aan de operationeel directeur en maak je deel uit van wisselende projectteams onder leiding van een projectleider. Met dit team ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van offertes en onderhoudsadviezen, voor onze Renovatie, RGS- en onderhoudsprojecten.

Voor deze functie zoeken wij een resultaatgerichte kandidaat met brede bouwkundige kennis en ervaring in onderhouds- en renovatieprojecten. De kandidaat is gericht op continue verbetering, sterk in de communicatie en is in staat om medewerkers te inspireren.
Lijkt dit je leuk en wil je weten in welk team je komt? Neem dan contact met ons op.

Ben je zeer zorgvuldig en betrouwbaar, heb je oog voor detail terwijl je het overzicht behoudt, let je erop dat afspraken nagekomen worden en kunnen we naast het harde werken ook met je lachen? Dan heeft Kloet Onderhoud jou nodig!
Als financieel administratief medewerker zorg jij ervoor dat de financiële administratie altijd up-to-date is. Je hebt een breed takenpakket en houd je bezig met alle voorkomende werkzaamheden op rondom de financiële- en projectadministratie. Je hebt affiniteit met een (bouw-) projectorganisatie en bent vaardig in projectcontrole of ambieert je hierin te bekwamen. Je bent een leergierige administratieve topper en een hardwerkende teamspeler.
Je voert deze werkzaamheden uit samen met de collega's van de administratie. Als team dragen jullie zorg voor de projectcontrole, salarisadministratie, crediteuren en debiteuren, handhaving van de wet- en regelgeving, ICT, wagenparkbeheer en schades en verzekeringen.
Wat verwachten wij van jou als persoon?
Een afgeronde financiële mbo -opleiding (richting bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie of vergelijkbaar);
Ervaring met financiële software en de digitale verwerking van facturenstromen
Vaardigheid met MS Office is vereist, vaardigheid met BI is een pré.
Affiniteit met techniek, vastgoed, bouw en juridische zaken;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Je bent minimaal 37,5 uur beschikbaar;
Een kandidaat die woonachtig is nabij Vlaardingen geniet de voorkeur.
Lijkt je dit leuk en wil je weten wat je van ons kunt verwachten? Neem dan contact met ons op.Functie:calculator
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kloet Onderhoud via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Calculator Kloet Onderhoud 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures