Vacature Commercieel Buitendienst Adviseur

Commercieel Buitendienst Adviseur in Spijkenisse

Gratis verzending vanaf €75,-

Ricon Beveiliging

Commercieel Buitendienst Adviseur
Ricon beveiliging is de meest betrouwbare aanbieder in Nederland op het gebied van veiligheidssystemen voor zowel particulieren als ondernemers. Ricon beveiliging biedt een breed arsenaal aan beveiligingsproducten. Hoewel een beveiligingssysteem voorheen een kostbare investering was voor een gezin, is er met de komst van Ricon beveiliging veel veranderd. Ricon beveiliging beschikt over een landelijk netwerk van aangesloten partners met kennis over alle aspecten van woonhuisbeveiliging.

De organisatie
Dagelijks werken wij met een enthousiast team van adviseurs. Daarnaast willen wij groeien naar een landelijke dekking zodat wij in alle Provincies in Nederland Regiokantoren kunnen openen. Deze Regiokantoren staan straks onder leiding van een kantoorleider. In totaal hebben de kantoorleiders straks ongeveer 120 adviseurs in dienst. Ricon beveiliging heeft echter de ambitie om te groeien en daarom zijn wij op zoek naar ambitieuze, gedreven en ervaren verkoopadviseurs.

Wat houdt de functie in?
Als Commercieel Buitendienst Adviseur (landelijk) hou je je dagelijks bezig met het adviseren van particulieren en ondernemers over beveiliging (alarmsystemen en camerabewaking) . je houdt je zowel zelfstandig als in team verband bezig met het genereren van New business. Daarnaast zorg je in samenwerking met je team voor een Sales plan voor het bewerken van de markt, het inventariseren van de klantbehoefte en de realisatie daarvan. Je werkt actief mee aan het behalen van de gestelde targets en denkt samen met je collega's en je manager mee over nieuwe manieren om consumenten te overtuigen van de voordelen van de producten en diensten van Ricon beveiliging.

Wat vragen wij van je?
Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, heb je overtuigingskracht en ben je klantgericht? Heb je aantoonbare commerciële werkervaring en kan je goed contact leggen met klanten? Houd je van zelfstandigheid en ben je in staat door de ogen van de klant te kijken en signalen te veranderen in concrete verkoopkansen? Heb je een MBO+ niveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Ben je resultaatgericht, heb je een representatieve uitstraling, doorzettingsvermogen en een ondernemersmentaliteit? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden we?
Je komt te werken in een jong team met ervaren verkopers die trots zijn op de producten van Ricon beveiliging. Persoonlijke begeleiding en training staan bij ons hoog in het vaandel. Dagelijks word je getraind in verkoopvaardigheden, productkennis en overtuigingskracht. Intern word je opgeleid tot volwaardig beveiligingsadviseur, je krijgt een duidelijk carrièreplan met volop doorgroeimogelijkheden en professionele BackOffice. Je start in loondienst of als zelfstandig ondernemer en je kunt werken in je eigen regio met een groot netwerk van installateurs die jouw Sales verwerken.

Sollicitatieprocedure
Een eerste selectie zal plaatsvinden op basis van jouw CV en motivatie. Naar aanleiding daarvan nemen we telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking. Hebben we daar van beide kanten een goed gevoel over, dan nodigen we je uit voor een eerste kennismaking op ons hoofdkantoor in Spijkenisse. Tijdens een bedrijfspresentatie zullen we meer vertellen over de achtergrond van Ricon beveiliging, de producten en diensten die wij verkopen en de carrièremogelijkheden die wij te bieden hebben. Indien beide partijen enthousiast zijn, volgt er een tweede gesprek. Voordat je gaat starten volgt er een driedaagse training tot beveiligingsadviseur. Deze training zal plaatsvinden op ons kantoor in Spijkenisse. Rond je deze training met goed gevolg af, dan verwelkomen wij je graag in ons team!

Solliciteren
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie voor deze vacature via ons E-mail adres: . Je kunt je ook direct inschrijven voor één van onze bedrijfspresentaties.


Als je nog vragen hebt over deze vacature, of als je meer informatie wilt, neem dan contact op met onze Recruitment Afdeling op . Wij beantwoorden je vragen graag!


De Slagsleutel

Bekijk de schokkende reportage van Editie NL en de documentaire van Nova over "De Slagsleutel". Klik hier

Contact

Verdilaan 169
3208 NH Spijkenisse


Functie:commercieel adviseur buitendienst
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ricon Beveiliging via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Commercieel Buitendienst Adviseur Ricon Beveiliging 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures