Vacature Constructiebankwerker

Constructiebankwerker in Maassluis

Logo SAPHIRE CTC

 • Over SAPHIRE

Constructiebankwerker

Werken bij SAPHIRE CTC

Maak met je handen de meest bijzondere oefenobjecten!

Het neerstorten van een helikopter, het zinken van een schip tot een uitslaande brand. Allemaal levensbedreigende situaties! Maar ook situaties waarvoor professionals getraind moeten worden om zo te weten hoe te handelen in deze situaties. Als Constructiebankwerker/Lasser bij SAPHIRE-CTC ben jij onderdeel van ons enthousiaste team en houd je je bezig met het bouwen van allerhande trainingsmodules/oefenobjecten voor de brandweer-, maritieme-, Defensie-, luchtvaart- en industriesector. Hierbij kun je denken aan o.a. staalconstructies, simulatoren en complete nagemaakte oefenomgevingen. Maar ook losse objecten zoals auto's, helikopters, gebouwen, industrieobjecten etc.

Wat ga je doen als Constructiebankwerker?

Bij SAPHIRE-CTC gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Wij halen energie en voldoening uit het opleveren van een goed totaalproject. Dat maakt ons trots! Wij werken als één team waarbinnen iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt. In de functie van Constructiebankwerker speel jij daar een belangrijke rol in. Als basis voor onze trainingsunits gebruiken wij containers. In deze rol doe je voorbereidend constructiewerk aan de containers als trappen, bordessen, deuren, wanden, maar ook ventilatieschachten en RVS hitteplaten. Lekker afwisselend dus. Als al het voorbereidende werk is gedaan ga je samen met een team van +/- 4 constructiewerkers naar locatie (binnen- en/of buitenland). Buitenlandse klussen zijn in Noord-West Europa als Frankrijk, België en Duitsland. Duur voor het bouwen is vaak 1 tot maximaal 2 weken en elke keer een mooi avontuur met een hecht team van collega's! Je taken zijn onder andere:

 • Voorbereidend werk in de werkplaats
 • Lassen, samenstellen en monteren

Bij SAPHIRE-CTC zijn we meer dan alleen collega's. Samen met jou gaan we voor een gezamenlijk doel en dat is beste zijn in wat we doen. We lachen met elkaar en leren van elkaar. Zijn kritisch en gaan voor kwaliteit. Als groeiend bedrijf bieden we je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf. Daarnaast bieden we een gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket en volgen hierin het CAO Klein Metaal. Wanneer je bij ons start kun je in ieder geval het volgende verwachten:

 • Een bruto startsalaris tot € 3.500,00 per maand;
 • Directe doorgroeimogelijkheden naar Meewerkend Voorman / Jobleader;
 • De vrijheid om je te ontwikkelen en eigen projecten op te pakken;
 • Volgen van diverse functie gerelateerde opleidingen en cursussen;
 • Avontuur in je werk;
 • Gezelligheid en nieuwe vriendschappen;
 • Werken aan prachtige, toonaangevende technische projecten (en soms internationaal!));

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend iemand met 2 rechterhanden. Je hebt technisch inzicht, hebt in ieder geval basiskennis van laswerkzaamheden en vind het vooral leuk om met diverse staalprojecten aan de slag te gaan. Creativiteit, zelfstandigheid en een proactieve werkhouding is wat we zoeken. Daarnaast zoeken we iemand die:

 • In het bezit is van een geldig rijbewijs B;
 • Enige ervaring heeft als Constructiebankwerker, Lasser of Metaalbewerker;
 • Enige kennis en ervaring heeft van elektrode of CO2-lassen;
 • Communicatief vaardig is; iedereen maakt fouten, maar misschien nog belangrijker dat je niet schroomt om je fouten te delen met je collega's.
 • Avontuurlijk is. Je vindt het leuk om af en toe naar het buitenland te gaan voor een klus.

Interesse?

Mooi! Graag komen we met je in contact. Enerzijds om je meer te kunnen vertellen over onze organisatie en de mogelijkheden. Anderzijds zijn we erg benieuwd naar jouw verhaal! Gelijk solliciteren kan door je CV en of motivatie te sturen naar . Eerst even vrijblijvend contact, dat kan ook! Neem contact op met via .

Logo SAPHIRE CTCFunctie:constructiebankwerker
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saphire via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. Constructiebankwerker Saphire 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures