Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding

Docent Lichamelijke Opvoeding in s-Gravenzande

Docent Lichamelijke Opvoeding 1,0 fte

ISW Westland Vakcollege zoekt ondernemende docenten! Denk jij ook niet in belemmeringen maar in kansen? Ontwerp en probeer jij graag nieuwe lessen uit? Laat jij leerlingen graag leren vanuit een actieve, praktische gedachten? Zet jij de onderwijskundige inhoud graag in de beroepsgerichte context? Dan zijn wij naar jou op zoek, want ISW Westland Vakcollege is op zoek naar ondernemende docenten met lef.

KERNWAARDEN

Bij het Vakcollege leren leerlingen voornamelijk door praktisch aan de slag te gaan en de inhoud zoveel mogelijk in de juiste context te zien. Uitgangspunt is dat bij ons op school de theorie de praktijk volgt. Er heerst een schoolcultuur waar we samenwerken met elkaar, zowel leerlingen als docenten. Iedere dag maken wij ons onderwijs een beetje mooier. En dit is maar goed ook. Onze prachtige VMBO doelgroep verdient dat en er is een lonkend perspectief op nieuwbouw.

Dit perspectief op nieuwbouw vraagt ons om te zoeken naar jou! Wij zoeken een docent die graag bezig is met het verbeteren van onderwijs en het niet schuwt zijn handen uit de mouwen te steken en zijn ervaringen te delen.

ONZE SCHOOL

Onze school biedt onderwijs aan ca. 400 vmbo basis/kader-leerlingen en telt een team van ca. 50 collega's. Onze leerlingen zijn oprecht, moedig en durven eerlijk te zijn. Binnen het basisonderwijs behaalden ze misschien niet de beste rapporten van de klas, maar bij ons komen ze erachter dat de beroepen die ze leren hartstikke waardevol zijn in Nederland en hen een gouden toekomst biedt.

Leerlingen maken een keuze tussen een van vier sectoren:

 • Economie en Ondernemen,
 • Zorg en Welzijn,
 • Bouwen, wonen en interieur,
 • Produceren, installeren en energie.

Binnen de technische profielen bestaan er nauwe samenwerkingsverbanden met bedrijven en organisaties uit de regio. Een onwijs ondernemende en innoverende omgeving. Het onderwijs op het Vakcollege proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op de praktijk, zodat leerlingen er echt klaar voor zijn als ze hun diploma hebben.

Voor volgend schooljaar hebben wij een vacante positie als Docent Lichamelijke Opvoeding voor 1,0 fte.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • De invulling van lessen Lichamelijke opvoeding in de onder- en bovenbouw (2e graads);
 • Mentorschap van een klas;
 • Sparringpartner voor de directie en collega's uit de vaksectie m.b.t. onderwijs- ontwikkeling, verschillende lesvormen en innovatie in het motiveren van leerlingen;
 • Ondersteunen bij organisatorische en begeleidende activiteiten binnen de school.

GEVRAAGDE SKILLS

 • Betrokkenheid bij zowel de leerlingen als de schoolorganisatie is voor jou tweede natuur;
 • Gepassioneerd over de omgang met de vmbo-leerlingpopulatie, zowel didactisch, als pedagogisch, als sociaal vlak;
 • Jouw onderwijsvisie sluit aan op die van het ISW Westland Vakcollege: leren door te doen;
 • Je denkt niet in belemmeringen, maar in kansen;
 • Je hebt de tweedegraads lesbevoegdheid (of in opleiding) en ervaring met zelfstandig klassen draaien (via stage of werkervaring);
 • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, sterke communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor!

AANBOD

 • Fantastische leerlingen die prikkelen en waardering durven te tonen;
 • De kans om jouw visie op het onderwijs om te zetten in concrete activiteiten;
 • Een aankomende verbouwing voor een prachtig vers schoolgebouw;
 • (Eventuele) opleidingen en faciliteiten voor (startende) docenten, gefaciliteerd door ons warme en enthousiaste team;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO-VO, op basis van achtergrond en competenties, voor een dienstverband van 1,0 fte en met een (in eerste instantie) eenjarig contract vanaf 1 augustus 2024 met uitzicht op verlenging.

Solliciteren

Word je vrolijk bij het lezen van de kernwaarden van ISW Westland Vakcollege en denk je dat jouw mentaliteit past bij onze behoefte aan kwaliteitsdocenten? Stuur dan direct je cv en we komen snel in contact om eens kennis te maken! Wil je meer weten over de functie?

Functie:docent lichamelijke opvoeding
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Interconfessionele Scholengroep Westland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. Docent Lichamelijke Opvoeding Interconfessionele Scholengroep Westland 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures