Vacature Filiaalleid(st)er

Filiaalleid(st)er in Maasdijk

Op zoek naar een filiaalleid(st)er (in opleiding) m/v

Wat ga je doen?

Als filiaalleider bij Bakkerij vd Berg draag je de verantwoording over één van onze elf ambachtelijke bakkerswinkels. Met je team zorg je voor de dagelijkse verkoop van onze ambachtelijke producten. Je werk is heel divers, want naast de dagelijkse verkoop en het klantcontact ben je bezig met: presentatie, planning, promotie, functioneren, communicatie, promotie, etc. Je wordt hierin natuurlijk begeleid/gecoacht door onze (assistent) regiomanager.

Waar ga je werken?

Bakkerij vd Berg is een familiebedrijf waar, na meer dan 150 jaar ambacht, inmiddels de 5e generatie "Bergen" aan het roer staat. Deze "Bergen" kom je door het gehele bedrijf tegen, wat ervoor zorgt dat het karakter van het familiebedrijf niet verloren gaat! Met een team van ruim 100 collega's worden wekelijks duizenden mensen voorzien van de lekkerste bakkersproducten. De klant en zijn smaakbeleving staan bij ons centraal. Verder hebben we als familiebedrijf diverse prijzen gewonnen en een gestage groei doorgemaakt. Als je voor Bakkerij vd Berg kiest, kies je dus voor een stabiel bedrijf

Wat mag jij verwachten?

Bij Bakkerij vd Berg komt je te werken in een team van gezellige en gemotiveerde collega's, die passie hebben voor het ambacht en blij worden van tevreden klanten. Je mag werken in een nette bakkerswinkel, met mooie producten en krijgt de vrijheid je verder te ontwikkelen. Als filiaalleider (in opleiding) heb je verder recht op een uitstekend salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

De functie is voor minimaal 32 uur en ingericht met een doordeweekse vrije dag.

Super trots en vooral dankbaar zijn we dat al 25 jaar bij ons in dienst is!

En dat moet natuurlijk gevierd worden.

Komen jullie Jolanda ook feliciteren?Functie:filiaalleidster
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bakkerij van den Berg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Filiaalleid(st)er Bakkerij van den Berg 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures