Vacature Financieel Medewerker

Financieel Medewerker in Maassluis

Logo SAPHIRE CTC

 • Over SAPHIRE

Financieel Medewerker

saphire orb

Wat ga je doen als Financieel Medewerker bij SAPHIRE-CTC?

Jij bent ons financieel vraagbaken! Als Financieel Medewerker hou jij toezicht op onze financiële administratie in de breedste zin. Je voert operationele taken uit als crediteuren- en debiteuren beheren, uitgaande en binnenkomende facturen verwerken en betalingsruns klaarzetten maar weet ook de interne organisatie te voorzien van benodigde (financiële) informatie in de vorm van rapportages die je uit ons ERP-systeem weet op te maken. Liggen jouw interesses onder andere ook op HR-vlak dan is dit helemaal de functie voor jou! Als Financieel Medewerker bij SAPHIRE-CTC beslaat een klein deel van jouw werkzaamheden het opmaken van contracten, ziekteverzuim en overige administratieve taken. Jouw functie in een notendop:

 • je verwerkt inkoop- en verkoopfacturen;
 • je beheert onze crediteuren en debiteuren;
 • je stelt (financiële) rapportages op;
 • je verzorgt o.a. BTW- en loonaangiftes;
 • je fungeert als aanspreekpunt voor interne organisatie en externe accountant;
 • je voert HR-ondersteunende taken uit zoals contractbeheer en ziekteverzuim;

Ben jij iemand die graag het onderste uit de kan haalt, zich graag vastbijt in projecten en continu op zoek is naar verbeteringen? Dan is dit de rol voor jou!

Wat bieden we jou?

Bij SAPHIRE-CTC zijn we meer dan alleen collega's. Samen met jou gaan we voor een gezamenlijk doel en dat is het beste zijn in wat we doen. We lachen met elkaar en leren van elkaar. Zijn kritisch en gaan voor kwaliteit. Als groeiend bedrijf bieden we je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf. Wanneer je bij ons start kun je in ieder geval het volgende verwachten:

 • een bruto maandsalaris tot 3.800,00 euro afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • een informele werkomgeving;
 • de vrijheid om je te ontwikkelen en eigen projecten op te pakken en in te delen;

Wie ben jij?

Wij halen energie en voldoening uit het opleveren van een goed totaalproject. Dat maakt ons trots! We willen zeker niet de grootste zijn maar wel de beste in ons vakgebied. Dat is de mentaliteit die bij ons past en die wij het liefst in een nieuwe collega zien. Wij zoeken iemand die:

 • beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • een afgeronde opleiding heeft richting Bedrijfsadministratie, Boekhouden of soortgelijk;
 • minimaal 32 uur beschikbaar is;
 • ervaring heeft met werken in finance software;
 • ervaring heeft met werken in MS Office (Excel);
 • de Nederlandse en Engelse taal beheerst;

Wie zijn wij?

Het neerstorten van een helikopter, het zinken van een schip tot een uitslaande brand. Allemaal levensbedreigende situaties! Maar ook situaties waarvoor professionals getraind moeten worden om zo te weten hoe te handelen in deze situaties. Bij SAPHIRE-CTC bouwen we daarom allerhande trainingsmodules/oefenobjecten voor de brandweer-, maritieme-, Defensie-, luchtvaart- en industriesector. Hierbij kun je denken aan o.a. staalconstructies, simulatoren en complete nagemaakte oefenomgevingen. Maar ook losse objecten zoals auto's, helikopters, gebouwen, industrieobjecten etc. Ben jij op zoek naar de vacature Financieel Medewerker en benieuwd of wij bij jou passen? Lees dan snel verder!


Interesse?

Mooi! Graag komen we met je in contact. Enerzijds om je meer te kunnen vertellen over onze organisatie en de mogelijkheden. Anderzijds zijn we erg benieuwd naar jouw verhaal! Gelijk solliciteren kan door je CV en of motivatie te sturen naar . Eerst even vrijblijvend contact, dat kan ook! Neem contact op met via .


Become a creator!

Logo SAPHIRE CTC
Functie:financieel medewerker
Startdatum:20-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3800 – 3800
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saphire via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. Financieel Medewerker Saphire 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures