Vacature Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder in Maasland

IT Manager van Functioneel beheerder Beveiligen & Veiligheid

 • Locatie: Maasland

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee. Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Wat ga je doen?

Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militair?

Word IT Manager van Functioneel beheerder Beveiligen & Veiligheid


Wat ga je doen?
Als IT Manager van het team Beveiligen & Veiligheid stuur je een team met Functioneel Beheerders aan. Dat alles met een Agile gedachtengoed. Je bent ook verantwoordelijk voor de HR van je team! Ben jij de spin in het web met een helikopterview om alle facetten voor jouw team op de rails te houden? En kun jij voor Defensie meewerken om de Functioneel beheerd Beveiligen te verbeteren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken we

Wat vragen we?
Een leuke collega die ons team wil versterken. Die past binnen het team, goed kan samenwerken en bekend is met de Agile werkwijze. Maar vooral een IT Manager die kennis en ervaring heeft met Functioneel Beheer. Want naast dat je de IT Manager wordt van een team wat in omvang en verantwoordelijkheden gaat groeien zoeken we ook een manager die mee gaat werken waar nodig.

Opleidingseisen:

 • WO werk- en denkniveau, bij voorkeur afgeronde HBO Bachelor opleiding in de richting van (technische) bedrijfskunde of een vergelijkbare combinatie van opleiding en ervaring, zo nodig toetsbaar in een assessment.

Ervaringseisen:

 • Je hebt kennis van en ervaring met Functioneel Beheer werkzaamheden.
 • Je hebt kennis en ervaring met Agile, Scrum / Kanban, werken vanuit een Backlog;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het leidinggeven.

Ervaringswensen (kan ook on the job geleerd worden):

 • Kennis van en ervaring met HR processen.

Competenties:

 • Flexibel
 • Samenwerken
 • Plannen en organiseren
 • Resultaatgericht
 • Communiceren
 • Ontwikkelen medewerkers
 • Beinvloeden
 • Initiatief

Overig:

 • Je bent gemotiveerd, nieuwsgierig en proactief in je vakgebied;
 • Je staat open om nieuwe kennis op te doen;
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed;
 • Je bent bereid om de eed of belofte voor burgermedewerkers van Defensie af te leggen;
 • Je hebt een Nederlandse nationaliteit of een gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA). Dit is een vergunning die vreemdelingen van buiten de EU, Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland het recht geeft om in Nederland te verblijven en te werken voor een periode langer dan drie maanden. Een vergunning is niet nodig voor werknemers uit landen van de Europese Economische Ruimte (EER) en uit Zwitserland. Voor deze landen geldt een vrij verkeer van werknemers.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 10
Minimum salaris: €3.000 bruto per maand
Maximum salaris: €4.750 bruto per maand
Contractduur Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.
Aantal uren per week 38
Plaats Maasland, Zuid-Holland


Overige arbeidsvoorwaarden

Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en kent goede studiefaciliteiten, hierdoor sta je nooit stil. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Buiten het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,3%, de zogeheten dertiende maand. Daarnaast ontvangen burgermedewerkers maandelijks een bruto tegemoetkoming voor de ziektekostenverzekering. Naast een pensioenregeling bij het ABP ontvang je maandelijks een tegemoetkoming voor woon-werkverkeer of kun je onder gunstige voorwaarden kiezen voor een OV-abonnement met onbeperkt reizen door heel Nederland.
Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek van 38 uur. Je inschaling wordt gebaseerd op je werkervaring en opleidingsachtergrond.

De organisatie Ministerie van Defensie

Over Defensie
Defensie zet zich in voor de belangen, welvaart en vrijheid van Nederland. We zijn dagelijks actief in binnen- en buitenland. Onze wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en zorgt ervoor dat mensen zich in vrijheid kunnen ontplooien. Nu en in de toekomst.Functie:functioneel beheerder
Startdatum:29-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ministerie van Defensie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Functioneel Beheerder Ministerie van Defensie 29-09-2023

Bekijk ook andere vacatures