Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Spijkenisse

Manuele therapie

Zelfstandige werkende Ergotherapeut gezocht voor onze eerstelijnspraktijk die het leuk vindt om met een afwisselende doelgroep te werken, van jong tot oud. Wij zijn van huis uit een fysiotherapiepraktijk en bieden nu ongeveer 1.5 jaar ook Ergotherapie aan. Wij bieden je een parttime baan met groeimogelijkheden. Je gaat werken in een team gespecialiseerde fysiotherapeuten in een professionele maar ook informele en gezellige setting. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is marktconform met goede arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie? Wij komen graag in contact met je om persoonlijk de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteer door een motivatiebrief en CV te sturen naar: t.a.v. .


Fysiotherapeut (V)

Wil jij graag werken in een praktijk waar de patient centraal staat en het draait om kwaliteit? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrouwelijke fysiotherapeute. Onze voorkeur gaat uit naar een fysiotherapeute die gespecialiseerd is of zich zou willen specialiseren in oedeem, bekken- en/of kinderfysiotherapie.

Wij bieden je een parttime baan met groeimogelijkheden. Je gaat werken in een team gespecialiseerde fysiotherapeuten in een professionele maar ook informele en gezellige setting. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is marktconform met goede arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie? Wij komen graag in contact met je om persoonlijk de mogelijkheden te bespreken.Functie:fysiotherapeut
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met fysiotherapie de Brug via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Fysiotherapeut fysiotherapie de Brug 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures