Vacature Heftruckchauffeur

Heftruckchauffeur in Rotterdam

Vacature(s)

Functieomschrijving

Wij zoeken voor in Rotterdam/Moerdijk/Oosterhout sterke en betrouwbare heftruckchauffeurs. Heb jij gouden handen en een slimme kop? Reageer dan snel!

Als heftruckchauffeur word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet bij verschillende bedrijven. Heb je een heftruckcertificaat maar nog geen ervaring. Ook dan helpen wij jou graag op weg.

Ter versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een : full time/parttime Heftruckchauffeurs.

Je gaat kan gaan werken in een 2-ploegendienst met daarbij behorende! ploegentoeslag

Binnen Hard(t)Work staat samenwerken voorop! Iedereen heeft zijn aandeel binnen het team. Het bereikte resultaat is een som van de inspanningen van iedereen. Jouw bijdrage doet er daarom toe! Verder hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en groei. We geloven erin dat iedereen daar uiteindelijk beter van wordt. Vandaar dat wij hier ruimte voor creëren. We zien dus graag dat je gebruik maakt van de mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien.

Heb je interesse? Reageer dan snel!

Wat bieden wij jou:

Een zeer dynamische werkomgeving op verschillende locaties. Geen dag is het zelfde! Wij bieden je de ruimte en mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

Heb je interesse?

Ben je van mening dat jij een aanwinst bent voor ons bedrijf en sluit jouw verhaal bij deze vacature? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren . Stuur je motivatie en C.V. naar ons. Want zeg nou zelf….werken in de haven van de mooiste stad van Nederland is echt nooit saai!

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Hard(t)@Work op nummer

Soort dienstverband: Deeltijd

Contact met Hard(t)@Work

Heb je vragen neem contact met ons op!Functie:heftruckchauffeur
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hard(t)@Work via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Heftruckchauffeur Hard(t)@Work 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures