Vacature HR Adviseur

HR Adviseur in Spijkenisse

Jij staat stevig in je schoenen en bent door jouw ervaring een echte professional op vlak van HR. Als HR adviseur kom jij terecht bij een organisatie wat 24/7 blijft daarien. Dit brengt een geweldige dynamiek met zich mee en daar ben jij onderdeel van!

Wat krijg jij?

Als onderdeel van het HR team in het HR Shared Service Center krijg jij je eigen verantwoordelijkheden. Jij krijgt een coachende rol naar leidinggevende en de ruimte om je eigen rol binnen de kaders vorm te geven. Dit alles binnen een zeer dynamisch bedrijf waar echt geen dag hetzelfde is. Daarnaast kan jij rekenen op de volgende voorwaarden volgens CAO Metaal en Techniek, voor jou als Hr adviseur geen onbekende CAO.

 • Een goed salaris tussen de €3500,- en €4500 op fulltime basis
 • Functie voor 32 uur
 • Ieder jaar in maart een lekkere bonus van ongeveer een maandsalaris;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis
 • Goede pensioenregeling waarbij de werkgever 2/3 voor haar rekening neemt

Functieomschrijving

Als HR adviseur ben jij onderdeel van het HR team maar heb jij wel je eigen tak waar je verantwoordelijk voor bent. Hierdoor is het noodzakelijk dat jij drie dagen op de locatie op de Maasvlakte aanwezig bent. De overige dag werk jij vanuit het hoofdkantoor. Jij schakelt veel met leidinggevenden en met de Operations Manager over diverse HR vraagstukken. Jij geeft advies op vlak van verzuim en doorstroom maar bent bijvoorbeeld ook nauw betrokken bij het werving en selectie beleid. Dit alles doe jij binnen een volcontinue bedrijf wat actief is in de sector metaal en techniek. Dit brengt veel dynamiek met zich mee en maakt jouw dagen afwisselend en uitdagend!

 • Jij bent verantwoordelijk voor alle HR zaken en behandeld vraagstukken over re-integratie of juridische kwesties op vlak van arbeidsvoorwaarden
 • In- door- en uitstroom van personeel valt onder jouw verantwoordelijkheid
 • Bent betrokken bij de gehele personeels- en salarisadministratie
 • Werving en selectie is een belangrijk onderdeel van deze functie
 • Fungeert als sparringspartner voor het management en geeft advies.

De organisatie

Dat klinkt spannend, een volcontinue bedrijf in de metaal en techniek. Deze opdrachtgever bestaat al ruim 50 jaar en heeft locaties in Nederland, Belgie en Duitsland. Zij zijn nauw betrokken bij de activiteiten in de haven en voeren bijvoorbeeld grote reparaties en aanpassingen uit aan (koel)containers in de haven. Binnen deze organisatie werken ruim 250 mensen. Ondanks dat dit een redelijk grote organisatie is heerst er een ongedwongen en informele sfeer. Van oorsprong is dit een familie bedrijf en dit merk je nog in de kleine dingen. Van jaarlijks een groot feest voor alle personeelsleden tot aan een aardigheidje bij goede resultaten.Je komt terecht bij een organisatie wat goed voor jou zorgt en waar over het algemeen het personeel lange tijd op zijn of haar plek zit.

Wat breng jij mee?

Voor deze rol als HR adviseur is het belangrijk dat jij steving in je schoenen staat. Je zal soms te maken krijgen met unieke situaties die een volwassen en professionele houding van je vragen. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat jij beschikt over wat relevante werkervaring en weet waar je over praat. Daarnaast vragen wij van jou:

 • Beschikbaarheid voor 32 uur per week;
 • Je bent in bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
 • Kennis van het HR vak en hebt een visie op tactische hr onderwerpen
 • Ervaring met personeels- en salarisadminsitratie

Wil jij aan de slag als HR adviseur binnen een dynamische omgeving waar echt geen dag hetzelfde is? Wij horen graag van jou!Functie:hr adviseur
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JUSTIN Recruitment via rotterdam@justinrecruitment.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. HR Adviseur JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures