Vacature Junior Inkoper

Junior Inkoper in Maasdijk

Junior Inkoper

clock

CombiCoop is het inkoop- en projectmanagementbureau voor de professionele glastuinbouw. Onze belangrijkste klanten (Combivliet en Agro Care) behoren tot de grootste en meest vooruitstrevende glastuinbouwbedrijven ter wereld en bevinden zich zowel in het binnen- als buitenland met ca 450 Ha tomatenteelt onder glas. Vanuit ons kantoor in Maasdijk verzorgen wij voor hen het gehele inkoopproces en begeleiden we nieuwbouw- en vervangingsprojecten van A tot Z.

Om de groei van onze opdrachtgevers vorm te kunnen geven zijn wij op zoek naar een:

Junior inkoper

Kom je net van school of heb je al wat werkervaring, heb je affiniteit met de glastuinbouw en maak je gemakkelijk contact dan zijn wij op zoek naar jou. In deze startersfunctie leer je alles over de inkoop van goederen binnen de glastuinbouw. Dit heeft betrekking op alles wat je nodig hebt om de lekkerste tomaatjes te kunnen telen, maar ook op investeringen zoals complete belichtingsinstallaties. Je wordt begeleid door een ervaren inkoopmanager die jou alle kneepjes van het vak leert. Uiteindelijk wordt jij het aanspreekpunt voor jouw eigen klanten voor wie jij het hele inkoopproces beheert.

Wat komt daar zoal bij kijken:

  • Je hebt dagelijks overleg met jouw klanten mbt hun wensen en behoeften om dit zo scherp mogelijk in te kopen tegen de beste leveringsvoorwaarden.
  • Je maakt daarbij een inschatting van de toekomstige vraag om zo overschot en tekort te voorkomen.
  • Wanneer je alle informatie hebt maak je een vergelijk. Je vergelijkt producten, prijzen en voorwaarden met elkaar en selecteert zo de beste leveranciers.
  • Met de leverancier maak je afspraken over de in te kopen goederen. Dit kunnen éénmalige inkopen zijn, maar ook grote raamwerkafspraken, op basis hiervan kan iedereen op locatie bestellingen plaatsen. Hierbij bewaak jij de afspraken in samenwerking met de leverancier.
  • Wanneer jij hebt ingekocht voor onze locaties in Noord Afrlika stem je dit af met jouw collega's die het logistieke proces beheersen zodat de spullen tijdig van A naar B gebracht worden.
  • Tijdens het gehele proces blijf je in contact met de klant zodat deze weet wat hij kan verwachten.
  • Ook met jouw leveranciers hou je veel contact en zorg je dat de relatie goed blijft, zodat je nog eens terug kunt komen in de toekomst.

De wereld van de toeleveranciers binnen de glastuinbouw is heel groot, maar toch hebben we met veel partijen al jaren een relatie. Natuurlijk blijven we wel scherp kijken naar prijs/kwaliteit verhoudingen en houden we de markt goed in de gaten, data helpt ons daarbij. Er wordt scherp onderhandeld, maar na afloop moet je elkaar nog steeds een hand kunnen geven want ook in de toekomst kom je elkaar weer tegen.

Wij zoeken:

Een starter met pit in z'n donder die gemotiveerd is en een vak wil leren in de praktijk.

Je komt te werken in een klein team van professionals dus een flinke dosis humor en gezelligheid zijn zeker welkom. Omdat het opbouwen en beheren van relaties erg belangrijk is moet je een open houding hebben en gemakkelijk verbinding met anderen maken. Je communiceert gemakkelijk, bent enthousiast en zeker niet verlegen. Plannen en organiseren gaat jou gemakkelijk af en jij pakt zaken proactief en gestructureerd aan. Met kennis van moderne glastuinbouw en de toeleveringsbedrijven binnen deze sector heb je zeker een streepje voor.

Wij bieden:

Om te beginnen een functie waar groei in zit. Je komt als junior binnen en leert alles in de praktijk en krijgt daarbij alle kans om jezelf te ontwikkelen. Onze klanten groeien hard, zowel in het binnen- als het buitenland waardoor we de komende jaren voldoende uitdaging kunnen bieden. Voordeel van een klein team is dat de lijntjes kort zijn en je ook verantwoordelijkheid krijgt wanneer je laat zien dat je dit aankan. Het werk is afwisselend en tot slot zijn je collega's ook nog eens best gezellig (al zeggen we het zelf). Last but not least verdien je een goed salaris en zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden in orde.

Lijkt deze uitdaging jou wel wat, kom dan langs voor een kop koffie en neem contact op met via of stuur een mail naarFunctie:inkoper
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CombiCoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Junior Inkoper CombiCoop 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures