Vacature Junior Werkvoorbereider & Calculator

Junior Werkvoorbereider & Calculator in Maasdijk

Junior Werkvoorbereider & Calculator

We zoeken iemand die van aanpakken houdt en graag deel uitmaakt van een gezellig team. Het mooie is: je hoeft niet alles al te weten. We leren je graag de kneepjes van het vak als Junior Werkvoorbereider & Calculator. Klinkt dat interessant? Bij Aluminium op Maat zijn alle talenten welkom.

Maasdijk Zuid-Holland

Techniek Metaal

Werkvoorbereiding / Calculatie

32 - 40 uur

MBO

Wat ga je doen als Junior Werkvoorbereider & Calculator?

 • Offertes en orders calculeren: Start met basistaken en groei door tot je zelfstandig offertes en orders kunt berekenen, en zelfs ondersteunende tekeningen maken;
 • Werkvoorbereiding: Materialen inkopen, projectplanning en werktekeningen maken; het behoort allemaal tot jouw takenpakket;
 • Teamwork: Samen met je collega's streef je naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Wat krijg je van ons?

 • Training en opleiding: Wij investeren in jouw groei en ontwikkeling;
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Een marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Een fijne werksfeer: Samen zorgen we voor een plezierige en inspirerende werkomgeving.

Wat neem je mee?

 • Bereidheid om te leren: Wij bieden een interne opleiding, zodat je in no-time volledig mee kunt draaien in ons team;
 • Flexibiliteit: Een extra taak oppakken of je collega's ondersteunen is voor jou geen enkel probleem; zo krijg je een goed beeld van wat we doen;
 • Technisch en/of commercieel inzicht: Een beetje ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. We leiden je graag op!

Wie zijn wij?

Aluminium op Maat

AluminiumOpMaat.nl biedt u de gemakkelijkste manier om aluminium online te bestellen! Duidelijke afbeeldingen, keuze uit vele afmetingen, een veilige omgeving en snelle levering. Uw gegevens gebruikt AluminiumOpMaat.nl zeer correct en betrouwbaar. Volg het stappenplan en u bestelt via onze webshop binnen een paar minuten aluminium op maat. Als bedrijf of particulier hoeft u niet meer naar de groothandel!

AluminiumOpMaat.nl is in 2010 opgericht door een constructiebedrijf in gemeente Westland dat maatwerk levert voor aluminiumproducten. AluminiumOpMaat.nl biedt een goede prijs, snelle service en kwalitatieve aluminiumproducten.

Naast o.a. de aluminium platen, profielen en zetwerk die in de webshop te vinden zijn, kan AluminiumOpMaat.nl ook andere bewerkingen naar wens uitvoeren. Denk hierbij aan afwerkingen van aluminium profielen en platen, het ponsen en snijden van gaten en sparingen in aluminium platen en het boren van gaten in en verstek zagen van profielen.

Solliciteren?

Zin om binnenkort hier aan de slag te gaan als Junior Werkvoorbereider & Calculator? Neem dan snel contact met ons op! Stuur jou CV en motivatiebrief naar of solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton. Nog vragen bel ons dan op !

Versturen

Junior Werkvoorbereider & CalculatorFunctie:werkvoorbereider calculator
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aluminium op Maat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Junior Werkvoorbereider & Calculator Aluminium op Maat 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures