Vacature Medewerker Logistiek

Medewerker Logistiek in Amsterdam

Production & Supply chain

Medewerker Logistiek: ochtenden

Save Apply

Duiven, Netherlands Logistics & Supply Chain Part time

Explore location

Job Description

Job ID: 232767

Date posted: 24/05/2024


We hebben bij IKEA Duiven binnen Logistiek ruimte voor aan aantal parttime contracten. Het betreft contracten voor 12 en 16 uur per week. Je zal vooral worden ingezet in de vroege ochtenden van 5.00 tot 10.00 uur (zowel door de week als in het weekend).
Een contract van 16 uur per week het maximum in deze rol op dit moment. Dus als je op zoek bent naar een groter contract dan is het helaas niet zinvol om op deze vacature te solliciteren.
We zijn op zoek naar kandidaten die zowel op doordeweekse ochtenden als ook op weekendochtenden beschikbaar zijn.
Een dag met ons in jouw leven
Jouw diensten vliegen bij ons voorbij, écht waar. Van schappen vullen tot order picken en het magazijn opruimen. Jij doet het, met veel plezier. Je gaat als een trein met de elektrische pompwagen en de scanner is je nieuwe beste vriend. Fysiek werk verrichten is voor jou geen probleem.
Ons team binnen IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega's in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: "We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen."
Jij gaat werken in een gezellig team waarbij teamwork hoog op het prioriteitenlijstje staat. De afdeling is dankzij jullie gezamenlijke inspanning dik in orde. Door enorme drukte is het soms echt even doorwerken. Gelukkig laat jij je niet gek maken. Schouders eronder en gaan! Zo zorgen jullie elke keer voor tevreden klanten.
Wie je bent
Dit ben jij
Een fanatiekeling. Als jij ergens voor gaat, ga je voor de winst. Je houdt met gemak 10 ballen in de lucht. Hoe druk het soms ook is. Je zal zowel je uren maken in het weekend als door de week. In de ochtend tussen 5 en 10 uur zorgen we dat de winkel commercieel gevuld is voor onze klant. Dat doen we met een grote, goed op elkaar ingespeelde ploeg. Ook verzamelen we de orders voor onze online-klanten.
Goed voor onze aarde en voor jou
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze rol en ontvang o.a.
Vanaf 18 jaar ontvang je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een all-in uurloon vanaf € 16,58 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt ook een aanvraag indienen om deze maandelijks uit te laten betalen. Als je voor dat laatste kiest dan geldt het genoemde all-in uurloon.
Als je werkt voor 7:00 uur en na 21:00 uur geldt er een toeslag.

Functie:logistiek medewerker
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:5 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IKEA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures maassluis
  2. Medewerker Logistiek IKEA 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures