Vacature Medewerker

Medewerker in Maasdijk

Medewerker Spare Parts

Prins Maasdijk is een toonaangevend bedrijf binnen de intern transport sector en importeur van Kubota dieselmotoren. Ter versterking van ons team in het Magazijn zijn we op zoek naar een gemotiveerde:

Commercieel Medewerker Spare Parts (m/v)

Als Commercieel Medewerker Spare Parts organiseer je het werk tot in de puntjes. Jij neemt de verantwoording om alle openstaande klussen te voorzien van de juiste intern transportonderdelen en het bewaken van de levering ervan.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het in- en verkopen van onderdelen. Je specificeert en bestelt onderdelen t.b.v. uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast zal je ook offertes maken. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het proces van A-Z en het aanspreekpunt voor onze monteurs en onze klanten.

Tot slot denk jij actief mee aan het verbeteren en optimaliseren van werkprocessen binnen de afdeling. Dat is jou op het lijf geschreven door jouw technisch inzicht, organisatietalent en servicegerichtheid!

Je komt te werken in een team van 4 collega's, jullie werken nauw samen, bij afwezigheid van een van de collega's vangen jullie elkaars werk op.

Onze ideale collega is iemand met: - kennis van intern transportonderdelen en affiniteit met techniek, - goede communicatieve en sociale vaardigheden, - een zelfstandige werkhouding, maar die ook in teamverband kan werken, - goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, - de motivatie om deze baan in te vullen!

Kan jij onderstaande trefwoorden afvinken? Dan komen we graag met jou in contact. - Technisch inzicht - Organisatietalent - Servicegericht - Initiatiefrijk - Teamspeler

Wij bieden:
Een leuke werksfeer binnen een gezonde organisatie;
De keuzemogelijkheid om 40 uur of 32 uur te werken;
Een jaarcontract met als doel na 1 jaar een vast contract;
Opleidingsmogelijkheden;
Winstregeling;
27 vakantiedagen;
Goede pensioenregeling bij PME, waarvan het grootste deel door de werkgever wordt betaald.
Salaris tussen de € 2.523,94 en € 3.116,17 bruto per maand op basis van 40 uur.

Wij investeren in onze medewerkers. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen hierin een rol.

Ben je geïnteresseerd in deze functie neem dan contact op met via of

Prins Holland
Tuindersweg 37
2676 BD Maasdijk

Meer weten over Prins Holland? Neem contact met ons op.Functie:medewerker
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2523 – 3116
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Prins Maasdijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Medewerker Prins Maasdijk 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures