Vacature Meewerkend Voorman

Meewerkend Voorman in Maassluis

Logo SAPHIRE CTC

 • Over SAPHIRE

Meewerkend Voorman

Als Meewerkend Voorman samen met een team op avontuur om de klus te klaren!

Het neerstorten van een helikopter, het zinken van een schip tot een uitslaande brand. Allemaal levensbedreigende situaties! Maar ook situaties waarvoor professionals getraind moeten worden om zo te weten hoe te handelen in deze situaties. Als Meewerkend voorman bij SAPHIRE-CTC ben jij onderdeel van ons enthousiaste team en houd je je bezig met de inbedrijfstelling en installatie van trainingsmodules/oefenobjecten voor de brandweer-, maritieme-, Defensie-, luchtvaart- en industriesector op locatie bij onze klanten. Hierbij kun je denken aan o.a. staalconstructies, simulatoren en complete nagemaakte oefenomgevingen. Maar ook losse objecten zoals auto's, helikopters, gebouwen, industrieobjecten etc.

Wat ga je doen als Meewerkend Voorman?

Als Meewerkend Voorman en/of Montageleider ben jij de aangewezen persoon om te zorgen dat alles op locatie op de juiste manier opgebouwd wordt. Je gaat samen met een team van +/- 4 constructiewerkers naar de locatie (binnen- en buitenland) en zorgt dat iedereen aan de slag kan en gaat. Je stuurt aan, staat in contact met klanten en leveranciers, neemt meer werk op wanneer mogelijk en begeleidt collega's. De locaties van de projecten zijn in Nederland en in het buitenland, buitenlandse klussen zijn vaak in Frankrijk, België en Duitsland. Duur voor het bouwen is vaak 1 tot 2 weken. Elke keer een mooi avontuur met een hecht team van collega's!

Je taken zijn onder andere:

 • Voorbereidend werk in de werkplaats;
 • Werk opnemen;
 • Aansturen van het team;
 • Meewerken; lassen, samenstellen en monteren;

Bij SAPHIRE-CTC zijn we meer dan alleen collega's. Samen met jou gaan we voor een gezamenlijk doel en dat is beste zijn in wat we doen. We lachen met elkaar en leren van elkaar. Zijn kritisch en gaan voor kwaliteit. Als groeiend bedrijf bieden we je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf. Daarnaast bieden we een gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket en volgen hierin het CAO Klein Metaal. Wanneer je bij ons start kun je in ieder geval het volgende verwachten:

 • Een bruto startsalaris tot € 4.000,00 per maand;
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket gebaseerd op jouw kennis en kunde;
 • Mogelijkheid tot volgen van functie gerelateerd opleidingen en cursussen op onze kosten!;;
 • De vrijheid om je te ontwikkelen en eigen projecten op te pakken;
 • Gezelligheid en nieuwe vriendschappen;
 • Werken aan prachtige, toonaangevende technische projecten.

Interesse?

Mooi! Graag komen we met je in contact. Enerzijds om je meer te kunnen vertellen over onze organisatie en de mogelijkheden. Anderzijds zijn we erg benieuwd naar jouw verhaal! Gelijk solliciteren kan door je CV en of motivatie te sturen naar . Eerst even vrijblijvend contact, dat kan ook! Neem contact op met via .

Logo SAPHIRE CTC
Functie:meewerkend voorman
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saphire via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. Meewerkend Voorman Saphire 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures