Nachtafsluiting Maassluissedijk voor autoverkeer

Nachtafsluiting Maassluissedijk voor autoverkeer

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Maassluis en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Gemeente Maassluis heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-12-11 17:54:00:  Maassluis - Binnenkort werkt bouwconsortium BAAK in opdracht van Rijkswaterstaat weer aan de Blankenburgverbinding. Om het werk veilig te kunnen uitvoeren is het nodig dat de Maassluissedijk ter hoogte van het bouwterrein van de Blankenburgverbinding wordt afgesloten voor autoverkeer. De afsluiting is van woensdag 13 december 21.00 uur tot donderdag 14 december 05.00 uur. Bereikbaarheid en omleidingen Auto- en vrachtverkeer wordt omgeleid via de A20, tractoren via de Broekpol­derweg. Het fietspad blijft open. Alle bedrijven en woningen blijven via één kant bereikbaar. De woningen en bedrijven aan de Maassluissedijk 198, 200, 202, 204 en 206 zijn bereikbaar vanaf Maassluis. Maassluissedijk 175 (Hoog­heemraadschap van Delfland) is bereikbaar vanaf Vlaardingen. De woningen met nummer 188 en 192 zijn bereikbaar via de George Stephensonweg in Vlaardingen. In deze nacht voert BAAK werkzaamheden uit aan de voegovergangen (de overgang tussen vaste weg en bijvoorbeeld een brug, tunnel of aquaduct) van het viaduct over de Blankenburgverbinding. Kijk voor meer informatie op: Nachtafsluiting Maassluissedijk voor autoverkeer | Blankenburgverbinding(externe link) . Deel via: Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op WhatsApp....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Gemeente Maassluis.

Deel dit bericht:

Redactie Maassluiskrant

Welkom op de externe berichten pagina van Maassluiskrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Nachtafsluiting Maassluissedijk voor autoverkeer

Nog meer externe nieuwsberichten