Vacature Operator IQ Select 26-11-2023

Operator IQ Select 26-11-2023 in Maasland

  • Redactie Maasland
  • 27-11-2023

Operator in De Lier

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in allerlei soorten kartonnen verpakkingen. Dit bedrijf voorziet iedere klant van op maat gemaakte verpakkingen en zal niet snel "nee" verkopen. De oprichter van dit bedrijf is ooit zelf begonnen als verpakkingsmedewerker en wist daarom precies wat er miste in deze markt. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot de grootste leverancier van kartonnen verpakkingen in Nederland. Aandacht voor het product, de klant en saamhorigheid staan centraal binnen dit bedrijf. Door hard werken in teamverband met een humoristische twist, krijgen klanten alleen het allerbeste product geleverd.

Wat ga jij doen?

Voor deze mooie opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere Operator (s). Jouw voornaamste taak als Operator is het leiden van de goederenstroom van de kartonnen verpakkingen. Het is belangrijk dat je, samen met jouw gedreven team, de gewenste kwaliteit en planning haalt. Als Operator stel jij de machines op de juiste manier in, bedient ze vervolgens en stuurt bij waar nodig. Samen met jouw team houd jij de productielijn nauwlettend in de gaten. Naast deze werkzaamheden stuur jij jouw team zo aan dat iedereen zijn of haar taak aan de lijn goed uit kan voeren. Op het moment dat er zich een storing voordoet aan een van de machines, weet jij als Operator hoe je deze storing zo snel mogelijk kan verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn, schakel jij de technische dienst zo snel mogelijk in. Het is namelijk de bedoeling dat het proces zo min mogelijk vertraging oploopt. Naast deze werkzaamheden controleer jij als Operator de kwaliteit en kwantiteit van de productie en optimaliseer je waar nodig.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij technische basiskennis hebt en beschikt over ervaring als Operator. Het is specifiek en complex werk met een leerproces binnen het bedrijf wat ongeveer 2-3 maanden duurt. Daarnaast ben je iemand die doorpakt, secuur werkt, leergierig is en graag bijdraagt aan het leveren van een nóg beter product.

Werkdagen: maandag t/m zondag

Ben jij de Operator die wij zoeken?

Wil jij het team van deze prachtige opdrachtgever graag versterken? Laat het ons dan snel weten en bel naar het nummer of mail je CV en motivatie naar .


Functie: logistiek medewerker, Operator Startdatum: 26-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.Functie:operator iq select 26-11
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Maassluis
  2. Operator IQ Select 26-11-2023 IQ Select 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures