Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Maassluis

Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 1. PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO DE GROENE HOEK

Direct sollicteren

8-16 uur

In het oude, maar charmante gebouw van IKC De Groene Hoek voel je je thuis. Wij zijn een zorgzame school, waar iedereen zich welkom mag voelen en waar we graag goed voor kinderen en voor elkaar willen zorgen.
Daarbij zijn we een IKC met een voorliefde voor sport en bewegen: we hebben zelfs een eigen BSO bij Excelsior Maassluis: BSO De Groene Corner voor kinderen van 7 jaar en ouder. Je hoeft er niets, maar je kunt er eindeloos buiten spelen, sporten en bewegen.
Op onze schoollocatie op De Groene Hoek aan De Dennendal is de naschoolse opvang voor 4-6-jarigen. Hier helpen onze twee groen-blauwe schoolpleinen om de kleinere kinderen te stimuleren om lekker buiten te spelen. Ook het BSO-lokaal nodigt uit tot bewegen. Op woensdagen en vrijdagen zijn beide BSO-groepen gecombineerd op locatie De Groene Hoek.
Wij zoeken voor BSO De Groene Corner per direct een enthousiaste pedagogisch medewerker voor 8-12 uur per week.
IKC De Groene Hoek is voor de BSO voor onze jongste groep 4-6 jarigen per direct op zoek naar een enthousiaste en sportieve pedagogisch medewerker voor 12-16 uur per week. Op woensdagen en vrijdagen zijn de opvanggroepen gecombineerd. In overleg kun je evt op beide locaties ingezet worden. Je werkt zowel op de VSO als op de NSO.
Indien gewenst is een uitbreiding van uren mogelijk door extra inzet in de flexpool opvang binnen UN1EK.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
PM-ers op BSO de Groene Hoek maken samen met collega's een leuke middag voor de kinderen, waarbij kinderen niets hoeven, maar waarbij beweging met leuke activiteiten gestimuleerd wordt: Lekker buiten spelen, ravotten en de natuur ontdekken of gewoon balletje trappen op het panneveldje... jij vindt het allemaal leuk en draait je hand niet om voor creatieve activiteiten.
Je ontvangt de kinderen na de schooldag en tijdens de eerste pauze met fruit en drinken, bespreken jullie wat er deze dag allemaal is gebeurd. Daarna voer je een gerichte activiteit uit - van knutselen, theater, tot sport en spel, kinderen mogen natuurlijk ook vrij spelen. Rond 17:00 u is er een tweede groente- en fruitmoment. Twee keer per jaar voer je het kind volgsysteem in en één keer per jaar is er een oudergesprek. Daarnaast houd je zowel de groepsruimte als de administratie op orde.
Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar iemand die met kinderen omgaan in zijn/haar DNA heeft: enthousiast, zorgzaam en lief voor kinderen. Iemand die daarnaast creatief of sportief is.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

 • Je communiceert vriendelijk en duidelijk met ouders en collega's
 • Je bent in het bezit van een relevant opvang-diploma, bij voorkeur niveau 4
 • Je hebt affiniteit met sport en bewegen

Wat bieden wij?

We bieden je:

 • Een gezellig klein opvangteam met zelfs drie andere mannelijke collega's en onderdeel van het hechte team van IKC De Groene Hoek
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract
 • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, zodat jij kunt blijven groeien
 • BHV/EHBO training
Heb je interesse, solliciteer dan direct hier!

Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting UN1EK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Maassluis
 2. Pedagogisch Medewerker BSO Stichting UN1EK 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures