Vacature Projectleider Elektrotechniek

Projectleider Elektrotechniek in s-Gravenhage

Projectleider Elektrotechniek

Ben jij een manager met enkele jaren leidinggevende ervaring en heb jij ervaring in de installatiebranche en ben jij gedreven door Sales? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Zorg dat je er snel bij bent en stuur je CV!

Hinfelaar Elektrotechniek B.V. is ruim 98 jaar een gerenommeerd specialist op het gebied van elektrotechniek; beveiliging, LED verlichting, toegangscontrole, inspectie en service. De diversiteit aan disciplines maakt dat de organisatie een sterke propositie heeft in de markt. Hinfelaar Elektrotechniek B.V. biedt haar klanten innovatieve totaaloplossingen waarop flexibel ingespeeld kan worden. Van krachtstroominstallaties tot complete verlichting of- beveiligingsplannen voor individuele woningen of complete (woon)complexen. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in onderhoud en- (grootschalige) (high end) projectwerkzaamheden. De organisatie richt zich met haar diensten op de utiliteits- en woningbouw, de industrie en de zakelijke markt in heel Nederland. Continuïteit op de lange termijn, innovatie, betrouwbaarheid, betrokkenheid en service zijn waarden die hoog in het vaandel staan bij de organisatie. Met een hoge mate van service en klanttevredenheid kan de onderneming al vele jaren borgen op een trouwe klantenkring. Hinfelaar Elektrotechniek B.V. is daarnaast een familiebedrijf pur sang en bestaat inmiddels uit ruim 80 medewerkers. Met inmiddels de vierde generatie aan het hoofd van de organisatie, wordt er continue geïnnoveerd en staat Hinfelaar Elektrotechniek open voor vernieuwingen om zo naast een prettige werkomgeving ook de efficiëntie op de werkvloer te optimaliseren. Sinds 2015 draait de organisatie op een vernieuwd Syntess Software systeem en maakt de gehele buitendienst gebruik van Ipads.

Functieomschrijving

De projectleider draagt de verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de projecten die onder zijn/haar leiding worden uitgevoerd. Daarnaast zorgt de projectleider voor goede afstemming met de opdrachtgever. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere;

 • Verantwoordelijk voor een efficiënte en rendabele uitvoering van projecten volgens opgegeven specificaties en planning.
 • Bewaken van budget, planning en financiële ontwikkeling van project.
 • Volgen en sturen van projecten op kwaliteit en rendement
 • Jij bent tijdens een project het aanspreekpunt voor opdrachtgever, monteurs, onderaannemers, inleenkrachten en andere belanghebbenden.
 • Draagt zorg voor de financiële en administratieve afhandeling van een project
 • Opleveren van projecten.
 • Na-calculeren en evalueren van projecten.

Wie zoeken wij?

Technisch en vakinhoudelijk ben je sterk en je bent afgestudeerd op MBO niveau. In een soortgelijke functie heb jij je ervaring opgedaan. Je bent een echte aanpakker en weet efficiënt te werk te gaan. Je neemt je verantwoordelijkheid om projecten van begin tot het eind te begeleiden en succesvol op te leveren. Je kunt goed plannen op zowel operationeel als tactisch niveau. Daarnaast heb je bewezen te beschikken over leidinggevende vaardigheden. Je bent communicatief vaardig, een teamspeler en bent kritisch.

 • Minimaal 4 jaar werkervaring in soortgelijke functie
 • Afgeronde opleiding in Elektrotechniek of installatietechniek (MBO niveau).))
 • Werkervaring met software systeem Syntess Atrium
 • Prestatiegericht, communicatieve vaardigheden (coachend vermogen), collegiaal, kritisch, zelfstandig, energieke en daadkrachtige persoonlijkheid
 • Jij houdt ervan om te scoren en krijgt energie van het binnenhalen van nieuwe projecten
 • Woonachtig regio Randstad

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden
 • Werken met een breed assortiment aan innovatieproducten
 • Werken in een prettige werkomgeving met collegiale en energieke collega's om je heen
 • Korte directe communicatielijnen in een informele werksfeer
 • Uitstekend salaris met compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie en zou je in aanmerking willen komen voor een sollicitatiegesprek, stuur dan je C.V. naar t.a.v. () of neem contact op ons kantoor, te bereiken onder het telefoonnummer tijdens kantoor uren van 08:00 tot 16:30.Functie:projectleider elektrotechniek
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hinfelaar Elektrotechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Maassluiskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de maassluiskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures maassluis
 2. Projectleider Elektrotechniek Hinfelaar Elektrotechniek 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures